BG online

Vesti

Filmsko putovanje za najmlađe

KIDS FEST U 30 GRADOVA SRBIJE

13. KIDS FEST se ove godine održava od 1. do 7. novembra u više od 30 gradova u Srbiji pod sloganom “Pod filmskim kišobranom”. Dečji kulturni centar (DKC) će biti centralna lokacija Dečjeg filmskog festivala u Beogradu, koji će 1. novembra u 12h otvoriti ambasadorka festivala pop pevačica Ana Štajdohar, uz projekciju filma “Družina iz džungle”. Program ovogodišnjeg KIDS FEST-a sastoji se od najzanimljivijih ostvarenja kinematografije za decu iz celog sveta. Najmlađi ljubitelji sedme umetnosti biće u prilici da pogledaju 17 novih filmova: 8 animiranih, 7 igranih i 2 dokumentarna filma, od kojih će većina biti premijerno prikazana u Srbiji.
-Ove godine, na KIDS FEST-u, očekuje nas jedno pravo filmsko putovanje – od severa Finske, do dalekog Meksika. U pitanju su filmovi koji neće biti na redovnim bioskopskim repertoarima, tako da KIDS FEST predstavlja jedinstvenu priliku da deca pogledaju ove kvalitetne filmove- istakla je PR menadžerka KIDS FEST-a Anja Kisić.
Ambasadorka 13. KIDS FEST-a, pevačica Ana Štajdohar je pozvala sve roditelje da izdvoje vreme i odvedu decu u bioskope kako bi na najkvalitetniji način proveli vreme s njima.
-Sjajna stvar je i to što su cene karata niže od standardnih, što olakšava roditeljima da deci omoguće uživanje u filmskim animiranim ostvarenjima. Neki od naslova će biti prikazani samo na Kids festu i to treba iskoristiti- izjavila je Ana Štajdohar.
Pored glavnog programa, najmlađe posetioce očekuje i radioničarski program u Dečjem kulturnom centru. Dani zabave i edukacije će obuhvatiti četiri tematska dana: Ferdinand dan, Dan kreativne animacije, Dan šonjavka i Dan meksičkog filma.
Cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FEST-u su u rasponu od 150 do 355 dinara i prodavaće se na blagajnama biosopa.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Dan na voću, hladno ceđenim uljima, sirovom povrću, biljnom mleku…
error: