BG online

Intervjui

Ekskluzivno: Odlomak iz knjige Maje Volk i Nikosa Gousgounisa

Na oltaru ljubavi

“Sveta ljubav” (Sentimentalno putovanje) zajednička je knjiga Maje Volk i njenog supruga Nikolas Gousgounis kojeg je pre godinu dana upoznala preko interneta nakon čega se ispostavilo da su stvoreni jedno za drugo. Ne krijući emocije Maja je u javnosti govorila bez zadrške o ljubavi koju živi i sudbinskim susretom sa Nikosom. Njih dvoje su tokom leta  “u četiri ruke” ispisali stranice njihove knjige koja priča priču o dvoje ljubavnika koji se ne nadmecu, već se usaglašavaju u krhkoj ravnoteži na oltaru ljubavi…

Ekskluzivno vam otkrivamo deo knjige za koju Maja Volk kaže da su u njoj stranice ispunjene filozofijom ljubavi ali i erotikom.

INDIVIDUALNOST I DUALIZAM

“Veliki projekat je pred njima, veličanstveni projekat opstanka i razvoja velike ljubavi, kroz bliskost i harmoniju misli, osećanja, dodira, pokreta, uma, duše i tela. Umesto vašara taštine, produbljivanje istine. Umesto šablona i kopija, original. Umesto rezonovanja, dubinska osećajnost. Sloboda i kreativnost. Dva genijalna deteta, dva dobra oca, dve dobre majke, dve duše, dva tela, slojevi i slojevi složenih suptilnih osećanja ljubavi, gde su jedno drugom ponekad roditelji, ponekad deca, ponekad ljubavnici, ponekad savetnici, prijatelji, kolege…brat i sestra… harmonija je upravo to prirodno uskladjivanje unutarnjih melodija, gde muzika varira od preludija do fuge, od adadja do furioznog alegra, od prigušenog šapata duše u pianisimu, do euforičnog orgazmičkog krika u kom se radjaju nova sazveždja… kada dve duše i dva tela istovremeno ukliknu :

-Želiš me?

-Želim te….”


LJUBAV U PARU

“Jutarnja ljubav je mlada, sa energijom svežeg vazduha. Ona je samo žeđ dve duše, neprestano zalivana vodom iz čuvene kastalijske fontane u delfskom proročištu.

Izvorište znanja i ljubavi, ta moćna, neumorna mašina radi, ne želeći da se izlije na vrhuncu, nošena svojim ritmovima, ona zaustavlja pravolinijsko vreme, spojenim telima pretačući ga u vreme beskraja. ”

………………….”….


ZORNJAK

“Neutaživa je ova jutarnja glad. Slast pomisli prelazi u žudnju, želja se svakim dodirom povećava i tako u vrtlogu pršte varnice sjedinjene jave i sna. Jutarnja ljubav je gejzir, ključanje u belini snega, kad se svi oblici vode mešaju u zagrljaju: izmaglica vrele pare, kapljice u vazduhu, kretanje vode u čvrstini leda…kristali i kapi, nauhvatljiva para i pena, čvrstina tela, fluid duše i para osećanja. Snena tela sada su probudjena u kovitlacu želje. Duše možda još lenjo produžavaju mekotu sna.”

Knjigu „Sveta ljubav“ po ceni od 600 dinara možete poručiti putem telefona 066060820 ili putem porudžbenice:
Isporuka na teritoriji Srbije

Od poznanstva preko interneta do strasne ljubavi

Intervjui sa Majom Volk:
Recept za napitak kojim se najbolje čisti jetra
Nova dimenzija ljubavi
Zašto ne treba jesti meso?
Sirova hrana u tanjiru Novaka Đokovića
Popodnevna dremka produžava život 30%
Koju hranu jesti pred ljubavni sastanak?
Potisnute emocije razboljevaju ljude
Zašto su zagrljaji lekoviti?
Zdravlje je veliki i ozbiljan posao
Anti stres vežbe Maje Volk
Sirova hrana za zdrav život i srećne misli

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
MEDIJ KOJI SE NAJVIŠE SLUŠA (MAJA RAKOVIĆ) Na seminaru pod…