BG online

Sajam tehnike
Estetika

Dostruki antiage efekat beauty sleep preparata

U borbi protiv starenja kože najvažnija je prevencija i konstantna adekvatna briga o koži – složile su ass. dr sci. Kristina Davidović, predsednik Udruženja interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine i Nada Miletić Nevajda iz Eucerin Srbija na promociji Eucerin® Hyaluron-Filler Noćnog Intezivnog Seruma, beuty sleep preparata koji pruža dvostruko efikasno rešenje za svež i podmlađen izgled kože.

-Starenje kože jeste neminovan proces, ali u kojoj meri i kada će se na koži pojaviti znaci starenja, zavisi od nas. Nasledne karakteristike utiču na starenje kože samo 10%, a 90% naš način života, pre svega izlaganje suncu, stres i nega. Novi trend u antiage medicini kaže da borbu protiv starenja kože treba početi pre pojave prvih bora- rekla je Nada Miletić Nevajda.
Prava medicina je ona koja se bavi prevencijom. To važi i za estetsku medicinu potvrdila je njene reči doktorka Davidović i dodala da rezultati estetskih tretmana, između ostalog zavise od stručnosti lekara, vrste supstance koja se upotrebljava, ali i od genetske predispozicije i načina života.
-Ranije se smatralo da sa antiage tretmanima treba početi što kasnije da bi ste što duže zadržali mladalački izgled kože. Ali, istina je upravo suprotna – važno je što ranije početi i sa antiage estetskim procedurama i sa antiage negom, jer se tako sprečava nastanak dubokih bora i izraženih znakova starenja. Pored toga, važno je kako se osoba koja se podvrgla tretmanu do tada negovala i kako se neguje između tretmana, jer adekvatna antiage nega koja održava kožu hidriranom, elastičnom i jedrom, čini da rezultati duže traju.
Iznoseći podatak da se u Americi 17 miliona osoba godišnje podvrgava antiage estetskim procedurama, dr Davidović je istakla da su među najpopularnijim tretmanima hemijski pilinzi i injekcioni tretmani za podmlađivanje.
Upravo ove dve metode estetske medicine inspirisale su naučnike iz Eucerin® istraživačkog centra da osmisle inovativnu formulaciju Eucerin® Hyaluron-Filler Noćnog Intezivnog Seruma. Ovaj preparat obezbeđuje udruženi efekat hemijskih pilinga, kojim se uklanjanja gornji orožali sloj ćelija i stimuliše regeneracija kože i injekcionih filera. Rezultat je glatka, sveža i podmlađena koža.
Posebna pažnja pri predstavljanju novog Eucerin® Hyaluron-Filler Noćnog Intezivnog Seruma poklonjena je inovativnosti pakovanja koje se sastoji iz dve komore.
-U jednom kliku imamo dva preparata. Jedna komora sadrži voćne kiseline i kremaste je strukture. U pitanju su alfa hidroksi kiseline u koncentracijama koje obezbeđuju vidljiv, ali nežan efekat pilinga. Druga komora sadrži osvežavajući gel koji čini kombinacija hijaluronske kiseline dugog lanca, koja je veliki molekul, ostaje na površini kože i trenutno je hidrira, i hijaluronske kiseline kratkog lanca, koja efikasno popunjava izražene bore jer prodire u dublje slojeve kože. Ova osvežavajuća formulacija sadrži i biosaponine, koji prodiru još dublje u kožu i stimulišu sintezu prirodne hijaluronske kiseline- objasnila je Nada Miletić Nevajda. Ona je naglasila da su istraživanja dokazala da, osim što obezbeđuje dvostruko intezivniju sintezu hijaluronske kiseline, koja daje prirodan efekat podmlađivanja, ovaj preparat podstiče i sintezu kolagena, koji je veoma važan za jedar izgled kože.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Podstaknite razvoj inteligencije deteta Roditelji su prvi i najvažniji učitelji…