BG online

Estetika

Da li vas muče bore? Eucerin Hyaluron Filler ih briše!

Mnoga istraživanja potvrdila su da praznična kupovina izaziva stres. Jedno od njih, sprovedeno na 100 ispitanika, opremljenih uređajem koji im je tokom kupovine merio otkucaje srca i temperaturu tela, pokazalo je da je više od polovine ispitanika (60 odsto) nakon 32 minuta prazničnog šopinga osetilo znake umora i izgubilo interesovanje za dalju kupovinu.
Simptome povećanog broja otkucaja srca, u većem procentu (67 odsto) osećale su dame, ali pošteđeni nisu ostali ni muškarci – 56 odsto njih priznalo je da, takođe, oseća pritisak praznične groznice. Stres je i jedan od uzročnika starenja kože. I to jedan od onih koje je teško kontrolisati. Dajući vam mogućnost da kupovinom jedne Eucerin® antiage kreme, izaberete Eucerin® antiage preparat za dragu osobu u specijalnom novogodišnjem pakovanju Eucerin® potvrđuje da, pored ekspertize u poznavanju procesa koje prolazi naša koža tokom starenja, misli na potrebe i želje svojih korisnika.

Vodič za kupovinu:

Jedinstvena ponuda „Kupite sebi, darujte drugom“, dolazi u pravo vreme i zato što se upravo ove godine Eucerin® Vollume Filler i Eucerin® Hyaluron Filler linijama, pridružila i Eucerin®Elasticity + Filler linija.
Time je zaokružena ponuda Eucerin® antiage preparata koji u osnovi formulacije sadrže dokazano visokoefikasnu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca. Ovaj priznati dermo-kozmetički brend je tako svojim korisnicima pružio mogućnost da izaberu antiage negu koja odgovara upravo simptomima starenja koje pokazuje njihova koža. A sada i koža osobe kojoj preparat poklanjate.
Ukoliko su “najveći” problem kože bore, najbolji izbor je Eucerin® Hyaluron – Filler linija koja, pored izuzetno efikasne kombinacije hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca zadužene za trenutno ali i dugutrajno popunjavanje bora, sadrži bioaktivni saponin, koji dodatno stimuliše stvaranje hijaluronske kiseline u koži.

Da lice nema tužni izraz…

Ako lice tokom godina dobija “tužni izraz”, koji nastaje gubitkom volumena, jedrinu kože i vedrinu lica vratiće nega preparatima iz Eucerin® Volume-Filler linije. Preparati iz ove linije sadrže tri aktivna sastojka: magnolol, oligopeptide i hijaluronsku kiselinu, koji deluju na sve uzročnike gubitka volumena i pojave bora
Za povratak elastičnosti i blistavosti, ali i borbu protiv dubokih bora, zadužena je Eucerin® Elasticity + Filler linija, specijalno razvijena da zadovolji sve potrebe kože koja stari. Visoka efikasnost preparata iz ove linije počiva na inovativnoj kombinaciji moćnih aktivnih sastojaka: arktina, silimarina i hijaluronske kiseline.
Sve Eucerin® antiage linije sadrže kreme za dnevnu i noćnu negu.
Eucerin® antiage preparati u specijalnom novogodišnjem pakovanju:
• Eucerin® Hyaluron–Filler dnevna krema za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu čija formulacija obezbeđuje borbu protiv površinskih i dubinskih bora, a idealna je podloga za šminku.
• Eucerin® Hyaluron-Filler CC krema, u tamnijoj i svetlijoj nijansi – prvi dermo-kozmetički preparat za ujednačavanja tena sa efektom borbe protiv starenja.
• Eucerin® Elasticity + Filler dnevna krema, zahvaljujući kojoj će koža povratiti blistavost i elastičnost.
• Eucerin® Volume-Filler Koncentrat koji pojačava efikasnost preparata za svakodnevnu negu protiv gubitka volumena kože.

Novogodišnja jedinstvena ponuda „Kupite sebi, darujte drugom“ pruža mogućnost da na najlepši način iskažete svoje novogodišnje želje – tokom perioda praznika, uz kupovinu jedne antiage kreme iz Eucerin® Hyaluron-Filler, Eucerin® Volume-Filler i Eucerin®Elasticity +Filler linije, dobijate još jedan Eucerin® antiage preparat u zasebnom poklon pakovanju, spreman za darivanje!

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
U regionalnom finalu za prestižnu nagradu Veuve Clicquot Business Woman…