BG online

Vesti

Čovek je čoveku lek

BESPLATNI PSIHOLOŠKI SAVETI

Udruženje za podršku ljudima sa neurozom “Herc” obeležiće Međunarodni dan ljudskih prava besplatnom manifestacijom koja će se održati 12. decembra u Dorćol Platzu, Dobračina 59b. U 17h počinje  projekcija dokumentarnog filma “Čovek je čoveku lek” koji govori o pozitivnim primerima poštovanja ljudskih prava osoba sa mentalnim smetnjama i invaliditetom kroz predstavljanje udruženja, novih usluga u zajedinici i prilika za radno angažovanje i zaposlenje kada je ova ranjiva grupa u pitanju.
Nakon filma od 17h do 18h  svi zainteresovani moći će da razgovaraju sa nekim od članova Udruženja osoba sa mentalnim smetnjama iz Beograda. Slow dating će im omogućiti da direktno od korisnika čuju sa kojim se problemima nose osobe sa mentalnim smetnjama u Srbiji. Udruženje za podršku ljudima sa neurozom Herc organizovaće te večeri i “Therapy cafe” sa temom “asertivnost”.
Prijave su otvorene za sve ljubitelje psiholoških tema, osobe koje žele da rade na rešavanju određenih psiholoških problema i upoznaju ljude sa istim problemima ili interesovanjima. Obavezne su prijave na mail: hercudruzenje@gmail.com zbog ograničenog broja mesta.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
KONCERT DŽONIJA RANKOVIĆA I "THE CHURLIANS" I ROK LEGENDE Najmlađi…
error: