BG online

Estetika

Budite samouvereni u svojoj koži

Prirodni hijaluron je najbolji (NIVEA Hyaluron Cellular Filler linija)

Većina ljudi ne želi krije emocije na svom licu, kao što su sreća, smeh, ljubav, pa čak i zabrinutost ili da uživa u dodiru sunčevih zraka i snežnih pahulja – ali istovremeno želi da očuva mladolikost i čvrstinu kože i spreči pojavu bora i finih linija ili gubitak sjaja i volumena. Žene širom sveta imaju poverenje u stručni tim Nivee koji zna da koža žena ima različite potrebe u različitim životnim dobima.
U skladu s tim inija Cellular Anti-Age unapređena je u NIVEA Hyaluron Cellular Filler liniju, koja aktivira snagu ćelija kože. NIVEA Cellular linija stimuliše ćelije kože i pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline i kolagena.
NIVEA Hyaluron Cellular Filler linija pomaže ženama da se osećaju samouvereno u svojoj koži, a koži pomaže tako što pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline i kolagena u njenim ćelijama. Rezultat je mladalački izgled kože zahvaljujući poboljšanoj ćelijskoj aktivnosti koja, između ostalog, smanjuje bore i primetno učvršćuje kožu koja je podmlađena i zategnuta.
Proizvodi iz ove linije sada imaju premijum pakovanje čiji dizajn odgovara njihovim naprednim formulacijama. Pakovanje izgleda moderno, sa dobro uklopljenim elementima.
U okviru ove linije, NIVEA predstavlja i inovativni proizvod: novi NIVEA Hyaluron Cellular 7 Day koncentrovani tretman, koji sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline u celoj NIVEA Hyaluron Cellular Filler liniji. Tretman stimuliše ćelije kože da proizvode sopstveni hijaluron i kolagen i ima dubinsko dejstvo. Ovu laganu formulaciju je najbolje naneti ujutru i uveče pre NIVEA Hyaluron Cellular Filler dnevne, odnosno noćne nege. Ampula sadrži dovoljnu količinu tretmana za jednu nedelju, a da biste postigli najbolje rezultate, preporučuje se da 7 Day koncentrovani tretman koristite jednom mesečno.
-Veliki broj krema protiv starenja kože ima trenutno, vidljivo dejstvo na koži. Međutim, one često deluju samo na površinskom sloju i ne daju trajne rezultate. NIVEA Hyaluron Cellular Filler je prva linija protiv starenja kože koja pomaže koži tako što stimuliše njene ćelije da proizvode sopstvenu hijaluronsku kiselinu i kolagen, što su pokazali in vitro testovi na rekonstruisanom modelu kože. Koža tretirana aktivnim Cellular sastojcima upoređena je sa netretiranom kožom, čime je dokazana efikasnost sastojaka. Ovi rezultati su sjajni jer znamo da je prirodni hijaluron najbolji- kaže dr Svenja Molgard, menadžer laboratorije za razvoj formulacija za NIVEA negu lica u Odeljenju za istraživanje i razvoj kompanije Beiersdorf AG.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Bez silikona, za svakodnevnu negu kose Više ne morate brinuti…