BG online

News

Besplatni koncert i filmovi u Domu sindikata

PUTOVANJE KROZ VREME (Đorđe Marjanović, Leo Martin, Legende, Jadranka Jovanović…)

Povodom 60 godina postojanja Dvorane Doma Sindikata i početka njene rekonstrukcije 30. juna od 20h biće organizovan besplatan koncert na kome će nastupiti Umetnički ansambl Ministarstva odbrane “Stanislav Binički” na čelu sa dirigentom Vojkanom Borisavljevićem i umetnici od kojih je većina započela svoje karijere upravo na sceni Dvorane Doma Sindikata.
Specijalni gosti večeri biće: Đorđe Marjanović, Leo Martin, Lane Gutović, Nebojša Dugalić, Legende, Dušan Svilar, Jadranka Jovanović, Ljiljana Stjepanović, Boris Bizetić, Mina Lazarević, Oliver Njego, Bilja Krstić i Bistrik, Nada Pavlović, Ana Sofrenović, Žarko Dančuo, Beti Đorđević, Branislav Petrušević Petrući, Suncokret, Ekstra Nena, Zoran Leković, Merima Njegomir, Đura Mornar, Dušica Novaković, Milan Šević i grupa Zana.

Kako do ulaznica?

Drugi kontigent karata za koncert 30. juna posetioci će moći da preuzmu uz ličnu kartu od utorka 27. juna od 12h na blagajni Dvorane Doma Sindikata. Svaki posetilac će moći da podigne maksimalno dve ulaznice.
Pored ovog velikog koncerta i sve bioskopske projekcije tog dana će biti potpuno besplatne. Filmovi koje će publika moći besplatno da pogleda su: Sila privlačnosti, Ričard roda, Plesačica, Pariz može da sačeka, Putovanje, Mesečina, Male tajne velikog latino zavodnika, Fatalni ishod i Ledi Magbet.
Dvorana Doma sindikata je svečano otvorena 13. juna 1957. godine. Od te godine pa do danas u Domu sindikata su se održavali i dalje se održavaju, različiti kulturni događaji od značaja za Beograd, ali i za celu zemlju.

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Hit film "GROZAN JA 3" je stigao u odabrane bioskope…