BG online

Lični razvoj

Besplatna škola ličnog razvoja za mlade

OSNAŽITE SVOJE POTENCIJALE I UPOZNAJTE SEBE

Mladi danas žive u brzom, takmičarskom društvu koje od njih zahteva da se svakodnevno nose sa visokim pritiscima i očekivanjima. Škola ličnog razvoja namenjena je mladima koji žele da jačaju svoje lične snage, istražuju svoju ličnost i identitet, razvijaju osećanje upravljanja i kontrole nad životnim događajima, unapređuju svoje veštine komunikacije i upravljanja emocijama, nauče kako uspešno da rešavaju konflikte i osnaže svoje potencijale za postavljanje ciljeva i donošenje odluka.
Teme koje se obrađuju u Školi ličnog razvoja su: emocionalna pismenost (prepoznavanje i upravljanje emocijama), asertivnost (asertivna prava i odbrane od manipulacija), komunikacija (aktivno slušanje i rešavanje konflikata), samoefikasnost (postavljanje ciljeva i donošenje odluka), samostalno mišljenje (kritičko mišljenje i odupiranje negativnim socijalnim pritiscima), lični identitet (samosvest, samomotivacija, samopouzdanje i samokontrola). Svakoj temi posvećena je po jedna radionica.
Tokom jula i avgusta CEPORA će organizovati besplatnu Školu ličnog razvoja za mlade od 17 do 26 godina.  Škola se sastoji od šest visoko interaktivnih radionica u trajanju od po 4 sata. Prva radionica biće održana 1. jula, a susreti će se održavati svake subote od 11 do 15:30 h u prostoru Kancelarije za mlade Savski venac (Kneza Miloša 47).
Mladi se za Školu ličnog razvoja mogu prijaviti preko Ceporinih fejsbuk stranica (Cepora – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine, Ceporina škola životnih veština), sajta (www.cepora.org) ili telefonom 063.175.75.65.

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Prostirući se na preko 40 km predivne obale, Hurgada je…