fbpx

BG online

Vesti

Besplatan webinar o ispitima engleskog jezika

KAKO SE PRIPREMITI ZA EMIGRIRANJE, RAD ILI STUDIRANJE U INOSTRANSTVU?

U četvrtak 12. oktobra u 18h na štandu Kursevi.com na Virtuelnim danima karijera i znanja imaćete priliku da saznate koji vam je ispit potreban za studije, emigraciju i rad u inostranstvu, kako se pripremiti i koliko vam je novca i vremena za to potrebno. Konkretno i praktično, sa vremenom za pitanja učesnika. Krenite na vreme, ne dozvolite da nedovoljno znanje jezika bude prepreka vašem napretku.
Na webinaru ćete dobiti sve potrebne tehničke informacije o ispitima IELTS i TOEFL (međunarodni ispiti preduslov za emigraciju – studije u svetu kao i zaposlenje) i SAT (američka matura, prijemni ispit na fakultete u SAD, a od skoro i na neke fakultet u Evropi). Saznaćete koji ispit vam je potreban, a ako postoji više opcija koji je bolji za vaš konkretan slučaj, gde se ispiti polažu, gde se možete spremati, kolike su orijentacione cene pripreme na tržištu, informacije o formatu ispita i mogućim poteškoćama sa kojima se ljudi sa našeg podneblja suočavaju zbog specifičnosti našeg obrazovnog sistema.
Predavač je profesor i simultani prevodilac Nikoleta Rakočević iz škole jezika Queen Victoria School. Nikoleta ima profesionalno iskustvo dugo 11 godina i 9 godina iskustva u pripremi ispita.

https://www.kursevi.com/novo-na-sajtu/BESPLATAN-VEBINAR-Sve-o-pripremama-za-medunarodne-ispite-iz-engleskog-jezika-IELTS-TOEFL-SAT/53141

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
NIJE SVEJEDNO KAKO ĆETE ZAKORAČITI U NOVI POSLOVNI PROSTOR Sećate…
error: