BG online

News

Al Paćino, detektiv u 78. godini

Trejler filma “Igra vešanja”

Legendarni Al Paćino vraća se na veliko platno filmom “Igra vešala”. Slavni glumac iako ima 78 godina još jednom je dokazao da apsolutno briljira u svojoj najvećoj strasti, kako sam kaže za glumu.
-Moj posao jeste moj život bez obzira na godine, jer ja sam umetnik. Bar mislim da jesam. Uloga u filmu „Igra vešala“ donela je jednu kompleksnu priču, gde svaki lik ima svoju pozadinu, svoju istoriju. Dopao mi se scenario, kao i entuzijazam reditelja prilikom priprema za film. Džoni je vrlo otvoren, a sa takvim ljudima je najbolje raditi- rekao je Paćino.
“Igra vešala” donosi priču o odlikovanom detektivu za ubistva Reju Arčeru (Al Paćino) koji se udružuje se sa kriminalnim profajlerom (Karl Urban) kako bi uhvatili serijskog ubicu čiji se zločini odigravaju po dečijoj igrici Igra vešala. Kako se zločini dešavaju na svaka 24 sata, policajci, u pratnji novinarke Kristi (Britani Snou), koja im pomaže, ulaze u trku s vremenom kako bi sprečili novo ubistvo i pronašli ubicu.
Ovaj film reditelja Džonija Martina vodi gledaoce na zastrašujuć put upoznavanja poremećenog uma ubice, ali i primoranost detektiva da učestvuju u Igri vešala kako bi konačno zaustavili zločine.

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Užina i doručak za decu iz Svratišta Ekstremno siromaštvo je…