BG online

Honey Slim sirup
restorani & barovi

Umetnost pripremanja crnog napitka u Aviatoru

KAFA JEDINSTVENOG UKUSA

Najviše šoljica godišnje najpopularnijeg napitka na svetu piju stanovnici nordijskih zemalja u kojima je malo sunčanih dana, pa se kafa konzumira kao stimulans koji pomaže da se što lakše održe u budnom stanju i oslobode umora. Mnogo kafe piju i Amerikanci, Nemci i Francuzi. U Japanu, zemlji koja postaje sve veći uvoznik kafe i u kojoj ovaj napitak sve više dobija primat nad tradicionalnim čajem 1. oktobar je zvanično poglašen za Dan kafe.avijator
Arabika je kvalitetna kafa, u ukupnoj svetskoj proizvodnji zastupljena je sa čak 70-80%. Najpoznatije Arabike potiču iz Južne i Srednje Amerike, zatim Afrike i karakteriše ih intenzivna i prijatna aroma, kao i veća kiselost.
Ima naglašen miris, izbalansiranu aromu i njen ukus je kombinacija slatkosti i kiselosti. U Aviator kafeteriji u Beogradu možete prisustvovati umetnosti pripremanja ovog crnog napitka i uživati u njegovom jedinstvenom Aviator ukusu.

code here
Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
DA LI GA VOLIM ILI SAMO TREBAM...? "Uzrok brojnih razvoda…