BG online

Honey Slim sirup
HOTELI

Rođendan hotela Hajat

ZLATNA KNJIGA UTISAKA

Hotel „Hyatt Regency Beograd“ proslavio je 25. rođendan uz prisustvo uglednih gostiju i brojnim zvanicama sa javne scene koji su uživali u ukusnim zalogajima i dobroj muzici.
Rođendansku tortu su u društvu Željka Vasića i Snežane Dakić isekli neki od zaposlenih sa najdužim stažom u ovom hotelu.
Kancelarija Global music-a, izdavačke kuće Željka Vasića nalazi se u hotelu Hajat, tako da se pevač u ovom ambijentu oseća kao kod kuće.
hajat1
Poznati su na vratima koja su specijalno za ovu priliku postavljena u lobiju hotela ispisivali svoje rođendanske čestitke, a gostima se posebno dopala instalacija „grafit“ umetnice Aleksandre Petrović na temu „Hyatt Regency Beograd- logo putovanje od 1990. do 2015.“
Posebno oduševljenje izazvala je „Zlatna knjiga utisaka“ u koju su se upisivale sve svetske poznate ličnosti koje su do sad boravile u ovom hotelu.hajat
Jubilej hotela Hajat biće propraćen i brojnim drugim aktivnostima, kao što su brojni popusti, nagradna igra, putovanje za dvoje u Abu Dabi koju poklanjaju Air Serbia i Hyatt Regency, kao i akcija „Obradujmo komšije“ u kojoj su komšijama delili različite poslastice.

code here
Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
UČINITE NEŠTO DOBRO ZA SEBE Pod sloganom „UČINITE DANAS NEŠTO…