BG online

Honey Slim sirup
News

Nastup Ramba Amadeusa na zidiću ispred Doma omladine

Rambo Amadeus i Larska održaće kratke besplatne nastupe u četvrtak 1. juna od 13h na Zidiću ispred Doma omladine Beograda, u okviru promocije predstojećeg Arsenal Festa 07 u Kragujevcu.
Serija mini koncerta „Arsenal na Zidiću DOB-a“ prilika je da Beograđani upoznaju Larsku, mladu alternativnu trojku sa dva basa i bubnjem, koja nastupa i 23. juna na Garden Stage-u, druge večeri Arsenala, uz Brkove, Pero Defformero, Bjesove i druge.
Legendarni Rambo će na „Zidiću“ samo nagovestiti šta se može očekivati od njega na Gardenu 24. juna završne treće večeri Arsenala, kada sviraju i Kralj Čačka, Damir Urban, Goblini…
Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) pojačani Hornsman Coyote-om i Epilog su započeli nastupe na Zidiću i najavili time Arsenal Fest 07 na kome 22, 23. i 24. juna nastupaju između ostalih i Anthrax, Kerber, Orthodox Celts, Škrtice, Skindred, Dub FX, Repetitor, Ana Popović, Thievery Corporation, Darko Rundek i brojni drugi.

Foto: Milan Josipović

code here
Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
OSLUŠNITE PLANETU Enciklopedija praistorijskih životinja je nesvakidašnji priručnik koji je…