BG online

Honey Slim sirup
News

Moguće je uspeti sada i ovde

„OD POLJOPRIVREDE DO TURIZMA“ (Business Café, Novi Sad)

Najpopularije druženje malih preduzetnika Business Café održaće se 15. decembra 18h u „Kućerdi“ na Stadionu Vovodine u Novom Sadu sa temom „Od poljoprivrede do turizma“. Tom prilikom prisutnima će se obratiti i gosti 4. Business Caféa Vojvodina Aleksandar Samardžija – Splića, vlasnik Salaša 137, Tatjana Mrdak ambasadorka pčelarstva u Srbiji i Slobodan Simić koji vodi Specijalni rezervat prirode Zasavica.
U srbiji se Business Café okupljanja organizuju duže od tri godine (Beograd, Novi Sad), a u regionu u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini preko 5 godina.bisniscafe
Do sada je održano više od 100 susreta i ispričano više od 250 uspešnih preduzetničkih priča pred oko 10 000 gostiju, a vrednost novih poslova sklopljenih na BC je skoro 10 miliona eura.
Glavna poruka Business Café-a je da NISMO SAMI – kad krećemo u vlastiti biznis i kad ga vodimo. Svi prolazimo isto. MOGUĆE JE USPETI SADA I OVDE uprkos svemu i svima, i upravo to priče gostiju i sagovornika širom regiona redovno potvrđuju.

code here
Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
RODITELJI SPUTAVAJU DECU IZ STRAHA I NEZNANJA Živeti bez podrške,…