BG online

Honey Slim sirup
restorani & barovi

Mikser House

KUĆA DOBRE ENERGIJE

Na mestu nekadašnjeg magacina i garaže u beogradskoj Savamali nalazi se moderno zdanje koje čini savršeni sklad izložbenog prostora, restorana, bara, Mikser Design Shop-a i velikog kluba sa različitim namenama i mogućnostima. Ovaj originalni enterijer kreirala je arhitekta Maja Lalić, a prostor Mikser house-a se lako transfornmiše u pozorišnu scenu, binu na kojoj se odvijaju različite tribine i debate, koncertnu pozornicu, podijum za noćne žurke…

U restoranu Miksera akcenat je na domaćoj kuhinji, ali predstavljenu na moderan način, pa je tako za doručak ovde moguće poručiti gibanicu, omlet, ali i fritate ili kiš s lososom i mladim lukom. Pored supa, salata i paninija, tokom dana u Mikseru se mogu pojesti i lagani obroci, popularni pečeni krompir s različitim dodacima, teksaška rebarca i sl.
Promovišući koncept gastro dizajna, Mikser House organizuje različite festivale hrane, interaktivne radionice, otvorene kuhinje…mikser1

Mikser House se nalazi na adresi urbane mape grada- Karađorševa 46 i predstavlja multidisciplinarnu platformu koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.mikser4
Mikser House je vremenom postao institucija koja spaja kulturne, edukativne, ali i komercijalne aktivnosti u multifunkcionalnom prostoru.
Danas, na mestu nekadašnje industrijske garaže, u Savamali, jednom od sada najperspektivnijih beogradskih kvartova, Mikser House doprinosi novim transformacijama ovog dela grada, pretvarajući ga u kulturni distrikt.
Mikser House je za veoma kratko vreme postao prepoznatljiv kao regionalni dizajn centar posvećen razvoju i unapređenju talenata. Osim izložbi, predavanja, promocija, koncerata, tribina, radionica, festivala, pozorišnih predstava i edukativnih programa, rađenih u saradnji sa brojnim partnerima, integralni deo Mikser House-a je i Prodavnica Balkanskog Dizajna koja na jednom mestu okuplja selekciju najboljih domaćih i regionalnih dizajnera i njihovih rukotvorina.mikser
Mikser House nudi potencijalnim klijentima kompletnu infrastrukturu i podršku za organizaciju događaja u ovom originalnom i modernom prostoru gde se održavaju izložbe, prezentacije, konferencije, seminari, tribine, debate, korporativne proslave, koncerti, festivali….
Multifunkcionalni prostor Miksera se prolstire na više od 1000m2 (parter: 860m2, galerija:160m2, bašta: 120m2), sa profesionalno opremljenim bar om i kuhinjom, A/V opremom, kao i stručnim timom sa iskustvom organizacije preko 1000 komercijalnih i nekomercijalnih događaja.

code here
Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
PROGRESIVNA RELAKSACIJA PO MODELU DŽEKOBSONA Titraj duše i koraci ka…