BG online

Honey Slim sirup
ZDRAVLJE

Kako postati trajno zdrav?

20. IZDANJE NAJPRODAVANIJE KNJIGE MAJE VOLK „KOTLIĆI SU U PAKLU, U RAJU NEMA KUVANJA“

Ja, Maja Volk, nikad neću prestati da iznenađujem javnost, ali (na razočaranje ljubitelja tračeva) ovaj put nečim suštinski korisnim. Godine 2011.(u novijoj istoriji srpskih bolesti) prvi put je nastalo prvo izdanje ove korisne knjige. Tada sam, upravo, izašla iz kancerogenog „horora“ pobedivši najstrašniji oblik „nepobedive i najteže bolesti“. Od svog iskustva, u korišćenju žive hrane, izgradila sam zdravu ideju o približavanju ovog načina ishrane svima kojima je to potrebno(a zar zdravlje nije svima potrebno!?).

Kako pomoći bolesnima?

Tada sam, svojim iskustvom, pomagala kancerogeno obolelim ljudima deleći im savete o korišćenju žive hrane, pripremajući i poklanjajući im blendiranu, seckanu, smućkanu biljnu hranu, ali… Kancerogenih je bilo sve više, a korist od moje, parcijalne, pomoći je bila sve manja. Tada smo ja i Milomir Bata Cvetković (urednik izdavačke kuće Nova POETIKA), „izmislili“ jednostavan i koristan način da pomognemo i bolesnima i zdravima tako što sam „zasela“ uz tastaturu i skuckala svoja iskustva o korišćenju žive hrane, kojom je uspela da postanem trajno zdrava. Do tada smo potrebu za ovakvim knjigama zadovoljavali brojnim prevodima autora sa „zapada“, kao da je potreba za zdravim životom privilegija nekih drugih nacija. Verujem da sam prva, na ovim prostorima, ovom knjigom, krenula sa ozbiljnom popularizacijom zdravog života putem korišćenja sirove hrane, na sreću više od 40.000 ljudi kojima je ova knjiga došla u ruke.

Zdrav život je uvek u modi

Trajno zdravlje nije teško osvojiti, uz jedan, jedini, jednostavan uslov: NE SUPROTSTAVLJATI SE PRIRODI. Na sve češćim predavanjima o koriščenju žive hrane, možete čuti brojne „fraze“, jednostavne istine, aksiome od kojih je meni najdraža: „Gospodo, medicina se bavi bolestima, a priroda zdravljem. Vaše je da sami odaberete“…
Stoga Vam sa ponosom, predstavljam dvadeseto izdanje ove korisne knjige o trajnom zdravlju koju svaka kuća treba da poseduje. Potreba za zdravim životom nikada neće izaći iz mode…

Uživajte u zdravlju!

 

 

Knjigu „KOTLIĆI SU U PAKLU, U RAJU NEMA KUVANJA“ možete poručiti OVDE

code here
3 Komentara

3 Comments

 1. Ljiljana stanikic

  05/07/2017 at 08:35

  Knjiga i sadrzina su izvanredni-da li Maja planira prevod na engleski jezik?I tu ce dostici nivo interesovanja jer se potraznja za zdravu i zivu ishranu povecala u zadnje vreme u svetu.

 2. Doris

  05/07/2017 at 08:44

  Bravo Majo!

  Zivu hranu najcesce konzumiram putem svjezeg voca i povrca i kad stignem napraviti svjeze cijedjeni sok.Jos uvijek.sam na vocu kao bazi i grozdjicama sa cimetom,djumbirom.Posebno nesto. :<3

  Na jesen se namjeravam prebaciti na zeleno povrce,ali imam u planu kruh izbaciti u potpunosti zbog samog glutena koji sve vise cujem da je stetan.

  Pozdrav iz Fazane!
  Zivimo za zdravlje!

 3. Melisa

  24/07/2017 at 10:33

  Veliki pozdrav i veliko hvala za podrsku ideju i pomoc. Ja taman glavu razbijam sta i kako da jedem. Mozete li mi reci kako mogu doci do ove knjige u BiH?

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
ZDRAVI ENERGETSKI TOKOVI ZA SREĆAN ŽIVOT Stepenište u kući, stanu…