BG online

News

Food Talk 9. juna u Novom Sadu

OTKRIVANJE UKUSA DOMAĆIH I STRANIH SPECIJALITETA

Najveća regionalna konferencija o hrani i vinu „Moja kravica Food Talk“ ove godine održava se 9.juna po peti put kada će se gastronomski stručnjaci okupiti u restoranu Beskraj (bivša Barutana) u Petrovaradinu.
“Moja Kravica Food Talk 2017.” okupiće stručnjake, proizvođače, kompanije, medije i poznate ličnosti koji će pričati o aktuelnim temama iz sveta gastronomije i vina.
Konferenciju će otvoriti Ivan Đoković, pokrajinski sekretar za privredu i turizam.
Tokom tri panela, različitih prezentacija i case study-ja, učesnici će govoriti o tome kako kroz hranu promovišemo kulturu, keteringu, zaštiti potrošača, a poznate ličnosti će učestvovati i u VIP kvizu znanja o hrani, vinu i kuvanju.
U ovogodišnjoj Experience zoni pod platanima, pod nazivom „DISCOVER THE FUTURE OF TASTE“ biće predstavljeni domaći specijaliteti, ali i hrana iz svih delova sveta. Likovna kolonija na travi će imati svoju već tradicionalnu postavku dok je za kraj programa predviđen nastup benda DRUM N ZEZ.
Konferansije ovogodišnjeg „Moja kravica Food Talk-a“ biće Rada Đurić, novinarka i TV lice.
Kompletan program i satnicu konferencije možete pogledati na linku: www.color.rs/foodtalk2017/
Konferenciju u organizaciji Color Media Communications i HBO Color Media Events su podržali Grad Novi Sad, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Udruženje za razvoj ruralnog i eko turizma Bač u srcu Bačke.

Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
Do sad neobjavljena pesma Vlade Divljana "Neposlušna građanka" objavljena je…