Estetika

Feng shui frizure (element Drvo)

BUDITE AUTENTIČNI (dr Jelena Dejanovska)

Koliko je teško definisati svoj identitet? Šta je sve potrebno da drugima predstavimo sebe? Kako reaguje okruženje na našu promenu? Kako frizura može pomoći da izrazimo svoj karakter?

Frizura predstavlja deo outfit-a na indirektan način. Obično se opredeljujemo za neki “komad”- tašnu, sat, nakit, bundu… Međutim, detalj koji će dati posebnu notu našoj kreaciji može biti i frizura, naročito ako je kreirana samo za nas.

Suštinska lepota je skrivena u nama. Sjaj u očima zapravo donose naše raspoloženje i dobra energija koju imamo. Pitanje je samo hoćemo li i kako prikazati svoj unutrašnji svet drugima. Otkrivanje sebe i prepoznavanje ličnog stila važni su koraci na putu definisanja sopstvenog identiteta. Ako mi ne znamo ko smo, kako će onda drugi znati?
Najinteresantnije ličnosti ostaju u sećanju upravo zbog toga što na poseban način predstavljaju svoje unutrašnje kvalitete. Frizura zato i jeste poseban vid ekspresije.
Oslanjajući se na znanja o energijama možemo shvatiti svoje potencijale i kako da se odnosimo prema njima. Koje boje nam pristaju, kakvi oblici i forme nas otvaraju, a kakvi čine mističnim ili veselim?
Mnoštvo mogućnosti pruža nam saznanje o bogatstvu lične prirode, a predlog za koju frizuru se treba opredeliti daje stručnjak.

Predstavljamo frizuru koja pripada elementu Drvo.
Kakva je ova dama?
Savitljiva, a nesalomiva.
Nežna i osećajna.
Kreativna i pionir u svom poslu.
dr Jelena Dejanovska
Foto: V.Došen
Model: Ana Rešin

Nema komentara

Ostavite komentar

Prethodni tekst

Ovacije za "Labudovo jezero" na ledu u Beogradu

Sledeći tekst

Ako vam posao ne ide- promenite ga! (Business Cafe u Novom Sadu)