BG online

Honey Slim sirup
News

7 tajni Beograda (video)

NAJBOLJA REKLAMA 2015. GODINE

“Noć Reklamoždera“ je manifestacija koja se već 34 godine održava u celom svetu i koja svake godine okuplja sve veći broj ljubitelja reklama i svetske kreativnosti i predstavlja najveći međunarodni muzej najboljih svetskih reklama.
Za NAJ DOMAĆU REKLAMU GODINE po broju glasova publike, na 16. manifestaciji „Noć Reklamoždera“, proglašena je YouTube reklama kompanije Frikom „Belgrade 7 secrets by KING’’.
Ovaj video predstavlja jednu vrstu turističkog vodiča kroz Beograd, otkrivajući sedam skrivenih i najlepših mesta u glavnom gradu na vrlo originalan način.frikomNocReklamozdera

Ovo je ujedno i prvi put da jedna YouTube reklama odnese pobedu nad visokobudžetnim TV reklamama.
-Veoma smo ponosni na ovo priznanje i za nas ima poseban značaj obzirom da je od ideje do realizacijevidea zaslužan naš marketing tim. – istakao je direktor marketinga i razvoja kompanije Saša Ćirić.frikomNocReklamozdera1
Na ovoj prestižnoj manifestaciji, nagrada za najpopularnijeg glumca u domaćoj reklami koju je dodelila dnevna novina „24 sata“ na osnovu glasova čitalaca, za ulogu u reklami „Kapri slatka romansa“, dobio je Ivan Bosiljčić.

NAJ DOMAĆU REKLAMU ZA 2015. možete pogledati ovde:

code here
Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
Sa juga Italije life coach Zorana Matović javila se 1.…