BG online

News

Turisti iz Irana i Indije uskoro u MujEn lux-u na Kopaoniku

U organizaciji “Tehran International Trading & Exhibition Corporation” održan je u Teheranu Međunarodni sajam turizma koji je okupio brojne izlagače i učesnike. U kooperaciji sa H.I.S. Tour operatorom iz Japana i njihovim predstavnikom na Balkanu, agencijom Devim Turs i g-dinom Bulentom, predstavnici MujEn Lux-a posetili su sajam i prezentovanli ponudu najatraktivnije destinacije u Srbiji, planine Kopaonik.
Saopšenjem Vlade Republike Srbije o ukidanju viza za državljane Indije i Irana veliki broj agencija je pokazao interesovanje za saradnju sa Srbijom, pa se tako tokom narednih meseci očekuju i prvi gosti iz ovih zemalja.
Štand MujEn Lux-a na Sajmu turizma u Teheranu posetio je i Ambasador Srbije u Iranu Dragan Todorović. Jedna od tema ovog sastanka sa direktorom MujEn lux-a Đukićem bilo je povezivanje Srbije sa iranskim tržištem i turističkim agencijama ove zemlje.
-Potrebe gostiju nama su uvek na prvom mestu. Osluškujući njihove navike i potrebe pratimo nove trendove savremenog društva trudeći se da idemo u korak sa najvišim standardima u hotelijerstvu. Udoban smeštaj, prijatan ambijent, uz povoljnost usluge, više nisu dovoljni da zadovolje kriterijume današnjeg gosta koji na prvom mestu očekuje mogućnost izbora, bilo da je reč o ponudi smeštajnih kapaciteta ili izbora hrane i pića. Uz olakšan sistem rezervacije, omogućili smo našim gostima animaciju tokom boravka, kao i kulturno zabavni i edukativni program. Brojne nagrade i priznanja koje smo dobili, kako od naših saradnika, tako i od gostiju najveća su motivacija da se i četvrtu godinu apart hotel MujEn Lux Kopaonik plasira u sam vrh planinskog turizma. Naši uspesi su potvrda da smo na pravom putu i da sve ono za šta se godinama zalažemo ima smisla- kaže direktor MujEn lux-a Sajko Đukić.

Apartmanski kompleks MujEn Lux, Kopaonik

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
SVI SMO ROĐENI DA BUDEMO SREĆNI Često kad se pokrene…