BG online

Hrana & Recepti

Teletina ispod sača

Čitaocima Bgonline-a šef kuhinje restorana “Venecija” otkriva recept za teletinu ispod sača

venecija3

TELETINA ISPOD SAČA

400g telećeg mesa od plećke
Ukoliko nemate sač meso možete peći i u rerni ali pokriveno folijom kako bi bilo mekano i sočno.
Meso peći na vrelom ulju (da se opeče i porumeni). Tako pečeno meso staviti u pleh ili vatrostalnu posudu,začiniti solju i biberom, prekriti folijom i peći na 200 stepeni oko 1.5h.
Prilog mesu može biti krompir koji je pečen u saftu od mesa.
venecija
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Massimo Savić je 23 godine u braku sa suprugom Eni…
error: