BG online

ZDRAVLJE

Besplatni pregledi alergologa, pulmologa, dermatovenerologa na sajmu alergija u Beogradu

Prvi Sajam alergija pod sloganom “Alergični na sve – osim na ljubav” održaće se u subotu 21.05.2022. od 11h do 15h kod Muzeja savremene umetnosti u parku Ušće u Beogradu.

Pored druženja, pacijenti i nedijagnostifikovani pacijenti imaće prilike da obave besplatne preglede specijalista iz ove oblasti – alergologa, pulomologa, dermatovenerologa. Takođe će moći da se posavetuju sa nutricionistom oko ishrane i nauče kako se prave kolači bez alergena. Tokom Sajma biće organizovani i razni drugi sadržaji za roditelje sa decom sa alergijama na hranu, astmom i atopijskim dermatitisom.
“Alergični na SVE – osim na ljubav je slogan prvog sajma alergija koji se održava u našoj zemlji povodom obeležavanja meseca alergija u maju. Da je zdravlje na prvom mestu osetili smo u toku pandemije, a da je epidemija alergijskih oboljenja zapostavljenja osetili smo na sopstvenoj koži,” kaže Snežana Šundić Vardić, predsednica nacionalnog udruženja “Alergija i ja” i dodaje: “Cilj ove manifestacije je razvoj svesti o alergijskim oboljenjima, pomoć i podrška pacijentima sa alergijama, čime se udruženje posvećeno bavi već pune četiri godine. Diskriminacija i poteškoće u svakodnevnom funkcionisanju su realnost osoba sa alergijama, a posebno porodica sa decom sa alergijama. Želimo da se to promeni. Na Sajmu smo obezbedili besplatne preglede alergologa, pulmologa, dermatovenerologa, savete nutricioniste, kao i radionice za decu sa alergijama na hranu, astmom i atopijskim dermatitisom.”

 

SHOP

Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

By BGonline / 29/06/2024 / 0 Comments

Spasavanje od manipulatora u svakodnevnom životu

By BGonline / 01/07/2024 / 0 Comments

Lov na narcise i greške na tom putu

By BGonline / 24/06/2024 / 0 Comments

Zen bašta

By BGonline / 15/06/2024 / 0 Comments

Emocionalno nezreli odrasli ljudi (psih. Danijela Ostojić)

By BGonline / 11/07/2024 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
“Zdrava, složna porodica koja zna da voli, razume i sasluša…

You cannot copy content of this page