fbpx

BG online

Vesti

Proizvodi za čišćenje lica u čvrstom stanju – NIVEA MagicBAR

Prva NIVEA linija proizvoda za čišćenje lica u čvrstom stanju poseduje Ecocert® Cosmos Natural sertifikat i upakovana je u ambalažu koja ne sadrži plastiku. Inovativne formulacije ne sadrže sapun, niti mikroplastiku, a sastojci su 99% prirodnog porekla.

Nova NIVEA MagicBar linija proizvoda za čišćenje lica predstavlja inovaciju koja neguje kožu i čuva životnu sredinu. NIVEA MagicBar je prva sertifikovana linija kozmetike od brenda NIVEA koja ispunjava rigorozne standarde oznake Ecocert® Cosmos Natural.
Sastojci su 99% prirodnog porekla1
Bez sastojaka životinjskog porekla – 100 % pogodno za vegane
Ne sadrži mikroplastiku, parabene, sintetičke boje i fenoksietanol
NIVEA ima sad i ekološko rešenje za ambalažu- papirnu ambalažu koja u potpunosti može da se reciklira od papira sa FSC sertifikatom iz održivih izvora i recikliranog materijala. Pored toga, ne koristi se nikakav dodatni materijal za pakovanje kako bi se maksimalno smanjila količina ambalažnog otpada.

Ne isušuju kožu

Možda izgleda tako, ali nije sapun: jedinstvena NIVEA MagicBAR formulacija specijalno je razvijena za čišćenje lica i potpuno prilagođena potrebama osetljive kože lica!
Običan sapun ima visoku alkalnu vrednost i pH iznad 10, zbog čega može da iritira i isuši kožu. Formulacije NIVEA MagicBAR linije za čišćenje lica su prilagođene pH vrednosti kože, zbog čega su blage za kožu i ne isušuju je.
„Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji Syndet, NIVEA MagicBAR proizvodi imaju pH vrednost koja je neutralna za kožu i omogućavaju nežno čišćenje. „Ova tehnologija je posebno blaga prema našoj osetljivoj koži lica“, objašnjava Marija Gabrijela Gonzalez, iz Odeljenja za istraživanje i razvoj kompanije NIVEA.
NIVEA MagicBAR formulacije sadrže surfaktante koji se pretvaraju u micele u kontaktu sa vodom. Micele deluju kao magnet, vezuju sebum i prljavštinu i nežno, ali temeljno ih odvajaju od kože. „NIVEA MagicBAR za čišćenje lica u čvrstom stanju blago, ali efikasno čisti kožu kako bi bila meka na dodir, prirodno lepa i blistava – baš kao i naš gel za čišćenje i micelarna voda“, kaže Marija Gabrijela Gonzalez. Pored toga, ovi sastojci hidriraju kožu tokom čišćenja.
Još jedan pozitivan aspekt NIVEA MagicBAR formulacije: sadrži znatno manje vode od običnih gelova za umivanje i na taj način čuva naše resurse.

SHOP

Oporavak od veza sa narcisima, sociopatama i drugim otrovnim ljudima

By BGonline / 11/05/2023 / 0 Comments

Život pored partnera koji se bori sa depresijom

By BGonline / 08/05/2023 / 0 Comments

Detoks tela, uma i emocija

By BGonline / 10/05/2023 / 0 Comments

Šta da radimo kad se čini da nas život sabotira?

By BGonline / 13/05/2023 / 0 Comments

Nezrele ličnosti žive zaglavljene između ljubavi i mržnje

By BGonline / 24/05/2023 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Prvi Sajam alergija pod sloganom “Alergični na sve - osim…