BG online

Psihološka prva pomoć

Ljubav u zagrljaju manipulatora i inteligencija srca, razuma i duše

Knjigu „Ljubav u zagrljaju manipulatora“ (inteligencija srca, razuma i duše) posvećujem ljudima koji težinu i izazove života posmatraju kao čašu do pola napunjenu, ne kao polupraznu. Posvećujem je onima koji su odlučili biti pobednici svog života, onima koji slede svoju intuiciju i priču svoje duše- prof. ddr Lidija Pehar.

„Narcisi, egocentrici, emocionalno nezreli ljudi, najčešće potekli iz disfunkcionalnih porodica hrane se energijom empata oko sebe. Često su i oni ranjeni, ali se kao takvi pogrešnom svete ili ipak ne? (to je zakon karme). Suština je da takvi ljudi ne preuzimaju odgovornost za svoje postupke, ne žele da rade na sebi, menjaju se i tako upadaju u sve veću tamu, vrtlog. Zato oni koji žive sa njima toliko pate, a mogu i da obole, teško obole. Na vama je izbor”- reči su kojima se prof.ddr Lidija Pehar obraća čitaocima svoje nove knjige “Ljubav u zagrljaju manipulatora- inteligencija srca, razuma i duše”.

Kako se zaštiti?

Ljude na koje dr Lidija Pehar ukazuje nazivaju i manipulatori, ubica dečijeg lica, toksični ljudi, energetski vampiri, narcisi i na kraju psihopate.
„Želim od srca da vas poučim i “zaštitim” od njih, a prvi korak je edukacija, drugi odluka „beži koliko te noge nose“ i ključni završni – kako postati pobednik svog života i ispuniti viziju i misiju duše u hramu koji se zove telo koje imamo na korištenje, da zadatke DUŠE obavimo po krilatici „Vita brevis, ars longa“ – ŽIVOT JE KRATAK, UMEĆE ŽIVLJENJA JE DUGO. Ovaj poslednji korak traje neko vreme jer se oslobađamo PTSP (postraumatskog sindroma) koji imamo nakon odlaska od mučitelja/ učitelja (manipulatora)…“
„Kad se pitate šta je pošlo naopako odgovor je da srce treba da nam bude glavni vodič jer je ono sa inteligencijom duše svemoćno, a ne um i ego“- kaže prof.dr Lidija Pehar.

“Tema štiva jeste ljubav kao pokretač, ali u okrilju našeg duha i duše jer to je naša suština, a ne emocija (misao, situacija) koja nas muči i koja jeste važna, ali ja želim da naučite da gledate u mnogo širem kontekstu život, holistički (celovito), da shvatite da su vaši “mučitelji najveći učitelji”…” – iz predgovora dr Lidije Pehar knjige “Ljubav u zagrljaju manipulatora”.

 

Knjigu „Ljubav u zagrljaju manipulatora“ po ceni od 2950 2650 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  SHOP

  U kuhinji sa Majom Volk

  By BGonline / 09/05/2024 / 0 Comments

  Oslobodite se zabrinutosti

  By BGonline / 01/05/2024 / 0 Comments

  Život tinejdžera i depresija u adolescenciji

  By BGonline / 24/04/2024 / 0 Comments

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 25/04/2024 / 0 Comments

  Zašto se gojimo i jedemo puno slatkiša?

  By BGonline / 20/04/2024 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  „Roditelji su pripremljeni za mnoge probleme koje nosi adolescencija ali…

  You cannot copy content of this page