BG online

Vesti

Podrška sportistima, naučnicima i muzičarima

Kampanja “Opel za medalju”

Opel Srbija će u okviru kampanje Opel za medalju obezbediti automobile na korišćenje za najtalentovanije sportiste, naučnike i učenike muzičkih škola iz Srbije i tako im omogućiti odlazak na evropska takmičenja. Opelovim automobilima prvi će na put krenuti najbolji srpski skijaši Nevena Ignajtović i Marko Stevović, jedna od najuspešnijih u istoriji streljaštva Zorana Arunović, svetski klubski prvaci u basketu Zemun 3×3  (Nikola Vuković, Marko Dugošija, Lazar Rašić, Bogdan Dragović), višestruki šampion u karateu Uroš Mijalković, evropska prvakinja u sportskom penjanju Staša Gejo, kao i učenici profesorke Danijele Rakić iz Muzičke škole Kosta Manojlović.
-Putovanja su jedna od najvećih stavki u budžetu kada je reč o odlasku na međunarodna takmičenja. Zbog toga, nažalost, brojni mladi i izuzetno talentovani sportisti odustaju od nadmetanja i važnog dela svojih sportskih karijera, a neki opterećeni tim brigama putuju na takmičenja i nisu dovoljno koncentrisani na sportski teren. Naša kompanija je odlučila da ih podrži i obezbedi im nove, kvalitetne i udobne automobile,kako bi mogli da ostvaruju sav svoj potencijal- rekao je Dragan Nenadović, direktor Opela za Srbiju, Bugarsku, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju dodajući da je Opel prepoznatljiv kao kompanija koja vodi računa o društveno odgovornom poslovanju.
Dragan Nenadović istakao je da je ovo tek početak kampanje i da će se tokom godine akciji pridružiti još talentovanih učenika i sportista.
-Preći ćemo zajedno ove godine mnogo kilometara na putu do ostvarenja njihovog cilja i snova, a to je ono što za Opel predstavlja najveću vrednost.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u…