Lični razvoj

Besplatna škola ličnog razvoja za mlade

OSNAŽITE SVOJE POTENCIJALE I UPOZNAJTE SEBE

Mladi danas žive u brzom, takmičarskom društvu koje od njih zahteva da se svakodnevno nose sa visokim pritiscima i očekivanjima. Škola ličnog razvoja namenjena je mladima koji žele da jačaju svoje lične snage, istražuju svoju ličnost i identitet, razvijaju osećanje upravljanja i kontrole nad životnim događajima, unapređuju svoje veštine komunikacije i upravljanja emocijama, nauče kako uspešno da rešavaju konflikte i osnaže svoje potencijale za postavljanje ciljeva i donošenje odluka.
Teme koje se obrađuju u Školi ličnog razvoja su: emocionalna pismenost (prepoznavanje i upravljanje emocijama), asertivnost (asertivna prava i odbrane od manipulacija), komunikacija (aktivno slušanje i rešavanje konflikata), samoefikasnost (postavljanje ciljeva i donošenje odluka), samostalno mišljenje (kritičko mišljenje i odupiranje negativnim socijalnim pritiscima), lični identitet (samosvest, samomotivacija, samopouzdanje i samokontrola). Svakoj temi posvećena je po jedna radionica.
Tokom jula i avgusta CEPORA će organizovati besplatnu Školu ličnog razvoja za mlade od 17 do 26 godina.  Škola se sastoji od šest visoko interaktivnih radionica u trajanju od po 4 sata. Prva radionica biće održana 1. jula, a susreti će se održavati svake subote od 11 do 15:30 h u prostoru Kancelarije za mlade Savski venac (Kneza Miloša 47).
Mladi se za Školu ličnog razvoja mogu prijaviti preko Ceporinih fejsbuk stranica (Cepora – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine, Ceporina škola životnih veština), sajta (www.cepora.org) ili telefonom 063.175.75.65.

Nema komentara

Ostavite komentar

Prethodni tekst

Opustite telo, razbistrite misli, recite NE stresu

Sledeći tekst

Aktivni odmor je moj izbor (Rada Đurić)