fbpx

BG online

Lični razvoj

Životne krize kao prilika za razvoj

PREDAVANJE AUTORA KNJIGE “BOLEST KAO GOVOR DUŠE” U BEOGRADU

Ridiger Dalke, poznati nemački lekar, psihoterapeut, predavač i autor knjiga „Bolest kao put“, „Bolest kao govor duše“ i „Zakoni sudbine“ održaće 19. aprila u hotelu „Hyatt Regency“ dva predavanja na temu „Pravila igre života“ i „Životne krize kao prilike za razvoj“.
Ovom prilikom biće predstavljena i nova knjiga „Životne krize kao prilika za razvoj“ u izdanju Lagune.
Ridiger Dalke u svojoj knjizi „Zakoni sudbine“ objašnjava zakonitosti koje sudbinski utiču na naš život i kažeda je sa zakonima života isto kao i sa zakonima fizike.
-Ako ih poznajemo, možemo imati koristi od njih, a ako ih zanemarujemo, često će nam se događati neprijatnosti čiji će nam uzroci ostati nejasni.
Ridiger Dalke, jedan od najvećih stručnjaka iz oblasti holističke medicine, decenijama se bavi zakonima koji utiču na ljudski život i sudbinu. Na ovom predavanju će otkriti kako misli i osećaji određuju našu stvarnost, pokazati kako primena zakona sudbine u praksi pomaže da sebe poštedimo muka i patnji i istovremeno ukazuje na put do ostvarenja naših duševnih potencijala.
Ridiger Dalke, iskusni lekar i terapeut, u knjizi „Životne krize kao prilika za razvoj“ opisuje put i izlaz iz ovih dilema, a na predavanju će okazati i kako koristiti prilike koje su skrivene u životnim krizama.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
OD ISHRANE, VEŽBANJA, SNA I PSIHE ZAVISI KVALITET ŽIVOTA  (Filip…
error: