fbpx

BG online

Vesti

Prva kombuha u limenci stigla u Evropu

Belgijska firma Yugen udružila se sa vodećim svetskim proizvođačem limenki kompanijom Ball Corporation i lansirala na evropsko tržište prvu kombuhu u posebno dizajniranoj limenci.
Pakovana u aluminijumske limenke koje se u potpunosti mogu reciklirati, Yugen Kombucha je namenjena potrošačima koji vode računa o zdravlju i žele organski proizvod visokog kvaliteta u praktičnoj, nosivoj ambalaži.
Yugen Kombuha je dostupna u tri ukusa, a svaki se odlikuje posebnim izgledom limenke. Specifičan dizajn predstavlja umetnikovu viziju drevne japanske reči „Yugen” – koja se koristi da opiše osećaj divljenja prema lepoti prirode. Napitak se trenutno prodaje u Belgiji, a ovaj ambiciozni brend se širi i na druge delove Evrope, kao što su Nemačka, Holandija, Francuska i Skandinavija.
Fermentirani čajni napitak kombuha, bogat je probioticima, zdravim kiselinama i antioksidansima, zahvaljujući čemu daje dodatnu vrednost raznovrsnoj ponudi napitaka. Kombuha je funkcionalni napitak sa najvećom stopom rasta u toj kategoriji i već je izuzetno popularan u SAD.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Poznat vam je osećaj treme pred prvi poljubac? Ne znate…
error: