fbpx

BG online

Lični razvoj

Oslobodite se zabrinutosti, nemira i pobedite strahove

Pravilo 5 sekundi Mel Robins

Život se menja donošenjem petosekundnih odluka- tvrdi Mel Robins autor bestselera “Pravilo pet sekundi” koja je i sama zahvaljujući ovom moćnom pravilu transformisala sopstveni život. Mel kaže da se ovo pravilo lako uči i da je njegov učinak neverovatran.
-To pravilo je tajna s kojom se može promeniti sve. Pomoći će vam da volite, radite, govorite s mnogo više samopouzdanja i odvažnosti- otkriva Mel koja je  ovo pravilo smislila i primenila u vreme kad joj se život, kako kaže, raspadao. U to vreme se naslućivao krah njenog braka, urušavala se finansijska situacija, karijera je krenula nizbrdo, a samopouzdanje nestajalo.
-Moji problemi su mi delovali toliko mučni i nesavladivi da mi je bilo preteško i da ujutro ustanem iz kreveta. Pravilo pet sekundi sam izmislila da bih se trgla iz dremeža i ponovo počela da živim- iskrena je Mel.

Moćna tehnika

Kad je i sama prvi put primenila “pravilo 5 sekundi” kaže kroz osmeh da je pomislila da je to velika glupost, ali da je vreme pokazalo da je to ipak moćna metakognitivna tehnika kojom je uspela da promeni baš sve u svom životu.
-Ne samo što sam živnula, nego sam uspela da preokrenem ceo život na bolje. Koristeći se ovom moćnom alatkom uspela sam da vratim kontrolu nad životom i poboljšam sve što se moglo poboljšati: ojačala sam samopouzdanje, ubrzala priliv novca, spasla brak, unapredila karijeru, postala bolji roditelj.
Izlečena od teskobe i zabrinutosti, Mel je razvila dva manja biznisa, od očajnice koja se često prepirala s mužem je postala zadovoljna žena, a trenutno je jedna od najtraženijih motivacionih govornica.
-Pravilo “5 sekundi” je promenilo sve jer sam naučila kako da se promenim. Prestala sam da prekomerno razmišljam o malim stvarima i preusmeravam energiju na efikasnu akciju. Uspela sam da uspostavim samokontrolu i postanem prisutnija i produktivnija. Ovo pravilo mi je dalo unutrašnju snagu da postanem bolja i srećnija osoba. Ako naučite i krenete da primenjujete “pravilo 5 sekundi” eliminisaćete zabrinutost, izboriti se s nemirima, pronaći ćete smisao u životu i pobediti strahove- poruka je autorke knjige “Pravilo 5 sekundi” i poručuje:
-Videćete dokaze, mnogo dokaza, a knjiga obiluje postovima s društvenih mreža i istinitim pričama ljudi iz celog sveta koji koriste ovo pravilo i postižu zadivljujuće rezultate. Ovo pravilo će vam pomoći i da se ujutro sigurno probudite na vreme, ali ono što zaista čini je da budi genijalca u vama, vođu, umetnika i sve one uzroke  koji su ih uspavali. Ovo je pravilo je moćno i kod raznih zavisnosti i depresije.

Samouvereni i srećni

Mnogi menadžeri su uz pomoć ovog pravila pomogli  svojim saradnicima da poboljšaju prodaju, ojačaju samokontrolu i upravljanje emocijama.
-Što sam više primenjivala pravilo shvatala sam da sam u prošlosti svakodnevno donosila sitne odluke koje su me zadržavale i odvraćale od cilja- priznaje Mel Robins koja kaže da ćete uz knjigu “Pravilo 5 sekundi” naučiti kako da postanete samouvereni, prestanete da odlažete poslove, sumnjate u sebe, brinete i kako da postanete srećniji, živite, volite i radite sa više samopouzdanja.

Knjigu “Pravilo 5 sekundi” po ceni od 799 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Krimi serija koja je oduševila publiku Glumačka postava predvođena Vukom…
error: