fbpx

BG online

ODMOR I PUTOVANJA

Odmor po meri savremenog čoveka (Ptuj i Bled, Slovenija)

Nakon nešto više od četiri sata vožnje od Beograda stiže se u Ptuj gde je Hotel Grand Primus smešten neposredno uz najpopularniju termalnu banju u Ptuju, dok sam hotel raspolaže prelepim SPA centrom. Udaljen svega pedesetak metara od obale reke Drave, sa pogledom koji se sa terase pruža ka nestvarnom zamku, hotel osvaja na prvi pogled.
U SPA centru se nalazi veliki bazen koji je jednim delom otvoren, tu je i nekoliko đakuzija, ali i veliki sauna kompleks. U sastavu SPA centra nalazi se i bazen za najmlađe posetioce. Hotel je okružen zelenilom, a ispred njega se proteže dugačka pešačka staza.

Vodeno carstvo

Terme Ptuj smeštene su preko puta ovog hotela, a ulaz je besplatan za sve goste hotela Grand Primus. Veliki broj bazena sa termalnom, toplom i hladnom vodom, više tobogana, lazy river, sauna world, ali i brojni drugi sadržaji samo su deo ovog veličanstvenog vodenog carstva.

Odmor na Bledu

Nestvarno lep Bled je jedna od najlepših turističkih destinacija u Sloveniji. Sava Hotels & Resorts na Bledu imaju nekoliko hotelskih objekata. Hotel Park Bled se nalazi na samoj obali jezera Bled, a pogled koji se pruža na bajkoviti zamak i prelep krajolik osvaja svakog turistu.

Bazen na krovu

Na poslednjem spratu hotela Park nalazi se bazen sa SPA centrom koji im najlepši pogled na Bledu, a ukoliko želite da iz termalne vode u bazenu ili vrelog đakuzija gledate na jezero, onda je ovaj hotel pravi izbor.
Brojni su i terapeutski tretmani koje ovaj hotelski wellness centar nudi, dok se obroci u hotelu služe po principu švedskog stola u glavnom hotelskom restoranu, a izbor jela bio je raznovrstan.
Za one koji od odmora žele nešto više, ovaj hotelski lanac namenio je hotel Rikli Balance sa četiri zvezdice. Kompletno renoviran, luksuzan i komforan, ovo je hotel koji će vas dovesti u balans, posebno nakon boravka u hotelskom SPA centru Živa gde se nalaze brojni zatvoreni i otvoreni bazeni sa toplom i hladnom vodom, đakuzi kade, tobogani i brojni drugi sadržaji. Uz bazene se nalazi i sauna world sa najrazličitijim saunama. Bled nudi sve ono što je savremenom čoveku potrebno za kvalitetan odmor.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Nesigurnost, strah od greške, briga, gubitak samopouzdanja... Prva sesija je…
error: