fbpx

BG online

Enterijer

I vi možete imati srećan dom

Feng shui tajne koje donose mir i radost

Kad zastanete u svojim mislima i okrenete se oko sebe, kako vidite svoj dom? Ako godinama živite u istoj nekretnini i kad pogledate unazad i zaključite da niste srećni, onda vaša duša pati- kaže osnivač i vlasnik Feng shui instituta Sandra Drinčić. Ona napominje da i ako godinama koristite isti prostor, a pri tom ništa ne menjate u njemu ili ništa ne preduzimate na energetskom nivou ući ćete u emocionalno loše stanje, dok vaš pogled neće imati viziju ispred sebe.
-Tad vid osobe koja živi u toj nekretnini počinje da slabi, srce počinje da pati, telo da stari, a duša da tuguje- piše Sandra Drinčić u svojoj knjizi „Feng shui tajne za srećan dom“.

Dom treba da bude sveto mesto

Naš dom treba da bude naše sveto mesto u kojem naša duša treba da uživa, obnavlja se i odmara- ističe Sandra.
-Radom na energiji doma stvarate dobre vibracije u njemu. Rad na  energiji doma je podjednako važan kao i rad na sebi, svom telu, organizmu, zdravoj ishrani i mislima.
Energetski svako može pročistiti prostor na različite načine, od pomeranja nameštaja od 1cm do 3cm što utiče na pomeranje energetskog toka u nekretnini,  krečenjem zidova ulaznog hodnika i dnevnog boravka novom bojom svae druge godine, korišćenjem mirisnih štapića i redovnim brisanjem nameštaja rastvorom biljaka i morske soli.
Sreća ne ulazi u dom u kojem vlada nečistoća- napominje Sandra Drinčić. Ona je u knjizi „Feng shui tajne za srećan dom“ otkrila brojne metafizičke tajne uz podsećanje da je uticaj prostora koji koristite na vas i vaš život ogroman. „Danas dom sređujete za buduću sebe“-poručuje Sandra Drinčić koja je u ovoj knjizi detaljno opisala brojne načine da svoj dom učinite mestom na kojem ćete se osećati bezbrizno i srećno.

Knjigu “Feng shui tajne za srećan dom” možete poručiti po ceni od 1288 dinara+ troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kaktus donosi svađu, slomljeno posuđe siromaštvo Domovi su puni polomljenih…
error: