BG online

News

Volite sebe i druge i… praštajte

U sklopu akcije „Obnovimo sebe, podignimo Stupove“ snimlјena je Božićna pesma „Zavoli“ za koju je snimlјen i spot. Pesmu su otpevali: Nikola Rokvić, Sergej Ćetković, Želјko Vasić, Aleksandra Radović, Vesna Pavlović, Danica Krstić i dečiji hor „Horislavci“, dok je spot snimila produkcija „Šarf“ na čelu sa Draganom Đorđevićem-Belјom, reditelј spota je Vesna Pavlović.
U video izdanju pesme pojavlјuju se i voditelјka Irina Radović sa ćerkom Iskrom, Lena Stamenković, violinistkinja Jovana Savić, članovi studija glume „Maska“, deca iz OŠ „Dragan Lukić“, članovi muzičke pevnice „Stupovi“, KUD „Ras“, KUD „Golija“, kao i glumci Ivana Dabić, Milica Jovanović i Milan Zlatković.
Pesma ima jaku i jasnu poruku, baš kao i spot u kojem se prikazuju realni problemi današnjice, kao i rešenje za sve probleme koje se nalazi upravo u nazivu ove pesme „Zavoli“- zavolimo lјude oko sebe, zavolimo sebe, praštajmo!
Nikola Rokvić je priložio pesmu „Zavoli“ akciji „Obnovimo sebe, podignimo Stupove“.
-Poželeo bih svim lјudima da vole i dozvole da budu volјeni, da praštaju i da ne sude, da se pokaju i ne ponavlјaju greške. Činimo milostinju. Zavolimo sve oko sebe.- kaže Nikoa Rokvić.

Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
IDEM NA VRH SVETA S PUNIM KOFEROM HRANE U jednu…