BG online

Honey Slim sirup
ZDRAVLJE

Ublažite simptome suve kože

U Farmeceutskim savetovalištima za atopijski dermatitis i Savetovalištima za dijabetičare, možete dobiti stručne savete specijalno edukovanih farmaceuta i ostvariti pravo na specijalne poklone i pogodnosti kupovine

Isušena može biti svaka koža bilo kom tipu da pripada. Kseroza, što je medicinski naziv suve kože (od grčkog „xero“ što znači „suvo“, a „osis“ znači „bolest“), odrednica je koja uključuje suvu kožu izazvanu raznim, spoljašnjim i unutrašnjim, uzrocima. Ali, novija naučna istraživanja, kada je kseroza u pitanju, sve više pažnje posvećuju činjenici da su simptomi suve kože u velikom broju slučajeva povezani sa drugim kožnim oboljenjima, poput atopijskog deramtitisa, ili oboljenjima poput dijabetesa tipa 1 i 2. Zahvaljujući tim saznanjima, medicina sve češće problemu suve kože pristupa na holistički način i ukazuje da se dugotrajniji rezultati u ublažavanju simptoma suve i atopijski suve kože, mogu postići samo uz adekvatnu rutinu nege kože.
Preparati iz nekoliko Eucerin® linija svojom formulacijom zadovoljavaju sve kriterijume nege suve i atopijski suve kože – nadoknađuju vlažnost, jačaju zaštitinu funkciju kože i smanjuju dalji gubitak vlage.eucerin

Farmaceutska savetovalište za atopijski dermatitis

U 10 odabranih apoteka lanca ZU Apoteka Lilly drogerie posebno edukovani farmaceuti „Farmaceutskog savetovališta za atopijski dermatitis“, odgovoriće na sva pitanja o pravilnoj i redovnoj nezi kože u cilju ublažavanja i preveniranja simptoma atopijskog dermatitisa kod beba, dece i odraslih. „Farmaceutska savetovališta za atopijski dermatitis“ biće aktivna do 28.februara 2017.godine.

Savetovališta za dijabetičare

U “Savetovalištima za borbu protiv dijabetesa”, u takođe 10 odabranih apoteka lanca ZU Apoteka Lilly drogerie, osobe obolele od dijabetesa imaju mogućnost da u razgovoru sa farmaceutima specijalno edukovanim u ovoj oblasti, dobiju savete o pravilnoj ishrani i nezi svoje kože i ostvare popust na kupovinu Eucerin® preparata za negu koji klinički dokazano odgovaraju specifičnim potrebama suve kože obolelih od dijabetesa. “Savetovališta za borbu protiv dijabetesa” biće aktivna do 31.marta 2017.godine.

code here
Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
5 SAVETA ZA EFIKASNO MRŠAVLJENJE Kontrola porcija ili količine pojedene…