BG online

Klinika DE
ZDRAVLJE

Ublažite simptome suve kože

U Farmeceutskim savetovalištima za atopijski dermatitis i Savetovalištima za dijabetičare, možete dobiti stručne savete specijalno edukovanih farmaceuta i ostvariti pravo na specijalne poklone i pogodnosti kupovine

Isušena može biti svaka koža bilo kom tipu da pripada. Kseroza, što je medicinski naziv suve kože (od grčkog “xero” što znači “suvo”, a “osis” znači “bolest”), odrednica je koja uključuje suvu kožu izazvanu raznim, spoljašnjim i unutrašnjim, uzrocima. Ali, novija naučna istraživanja, kada je kseroza u pitanju, sve više pažnje posvećuju činjenici da su simptomi suve kože u velikom broju slučajeva povezani sa drugim kožnim oboljenjima, poput atopijskog deramtitisa, ili oboljenjima poput dijabetesa tipa 1 i 2. Zahvaljujući tim saznanjima, medicina sve češće problemu suve kože pristupa na holistički način i ukazuje da se dugotrajniji rezultati u ublažavanju simptoma suve i atopijski suve kože, mogu postići samo uz adekvatnu rutinu nege kože.
Preparati iz nekoliko Eucerin® linija svojom formulacijom zadovoljavaju sve kriterijume nege suve i atopijski suve kože – nadoknađuju vlažnost, jačaju zaštitinu funkciju kože i smanjuju dalji gubitak vlage.eucerin

Farmaceutska savetovalište za atopijski dermatitis

U 10 odabranih apoteka lanca ZU Apoteka Lilly drogerie posebno edukovani farmaceuti “Farmaceutskog savetovališta za atopijski dermatitis”, odgovoriće na sva pitanja o pravilnoj i redovnoj nezi kože u cilju ublažavanja i preveniranja simptoma atopijskog dermatitisa kod beba, dece i odraslih. “Farmaceutska savetovališta za atopijski dermatitis” biće aktivna do 28.februara 2017.godine.

Savetovališta za dijabetičare

U “Savetovalištima za borbu protiv dijabetesa”, u takođe 10 odabranih apoteka lanca ZU Apoteka Lilly drogerie, osobe obolele od dijabetesa imaju mogućnost da u razgovoru sa farmaceutima specijalno edukovanim u ovoj oblasti, dobiju savete o pravilnoj ishrani i nezi svoje kože i ostvare popust na kupovinu Eucerin® preparata za negu koji klinički dokazano odgovaraju specifičnim potrebama suve kože obolelih od dijabetesa. “Savetovališta za borbu protiv dijabetesa” biće aktivna do 31.marta 2017.godine.

Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
5 SAVETA ZA EFIKASNO MRŠAVLJENJE Kontrola porcija ili količine pojedene…