fbpx

BG online

Sajam turizma
Vesti

Rudolfova pekara, dnevnik poslastica, Džejmijeve čarolije, kulinarski dnevnik i sladoled od slanine i jaja (24Kitchen TV)

Na 24Kitchen kanalu tokom marta gledaoce očekuju novi serijali Rudolfa van Vina i Rejčel Alen.
Tu su i Džejmi Oliver sa svojim najnovijim kulinarskim avanturama, Rejčel Ku i Heston Blumental.

RUDOLFOVA PEKARA SA POZNATIM GOSTIMA
Od 1. marta, utorkom u 13.0024kitchen3

Rudolfova pekara ponovo inspiriše. Saznaćete kako da pripremite izvrsne, lake i neverovatne poslastice u sopstvenom domu. U epizodi sa poznatim gostima, Rudolf će ugostiti brojne poznate ličnosti iz Holandije. Zajedno će peći specijalitete koje će gosti sigurno odneti kući kako bi uživali u njima!

REJČEL ALEN: DNEVNIK POSLASTICA
Od 30. marta, sredom u 13.0024kitchen5

Torta je mnogo više od tradicionalne poslastice i ne bi trebalo da se pravi samo za rođendane i godišnjice. U ovoj otmenoj, ali i ličnoj seriji, kuvarica Rejčel Alen lista svoj dnevnik s mnogobrojnim važnim životnim događajima, među kojima su velike porodične proslave, ali i jednostavne stvari poput promene vremena, koje su je inspirisale da upotpuni trenutak tortom. U svakoj epizodi Rejčel pokazuje četiri recepta, od hrskavih mafina s puterom od kikirikija savršenih za izlete, do čokoladne torte s nekoliko slojeva za rođendan njene bake. Bilo da je to posebna poslastica koju biste podelili s prijateljima, parče nečega slatkog što biste pojeli uz čaj posle duge šetnje, ili nešto za dan kada samo torta odgovara, Rejčel ima savršen recept za svako raspoloženje.

DŽEJMIJEVA SUPER HRANA
Ponedeljkom u 13.0024kitchen2

„Džejmijeva super hrana“ je uzbudljiva nova serija u kojoj ćete naučiti kako da pomoću ishrane vodite zdraviji život. Džejmi svake nedelje sprema izvrsna jela za sva tri dnevna obroka – savršeno izbalansirane porcije.
Kako on zna da je to dobra hrana?
Naučnici su nedavno utvrdili da na zemlji postoji pet mesta na kojima ljudi žive znatno zdravije i duže od nas ostalih. Džejmi će svake nedelje posetiti po dve od ovih zemalja da bi otkrio tajne njihove ishrane. Zatim će svoje najvažnije trikove i pravila doneti nazad u Veliku Britaniju i pretvoriti ih u uzbudljive i inspirativne recepte za jela kojima će se svi radovati. Ova serija je san svakog ljubitelja hrane – izuzetna, izvrsna hrana puna zdravih hranljivih sastojaka na svakom ćošku.
„Džejmijeva super hrana“ nisu godži bobice i zeleni napici ili kompromisi i odricanja. On koristi jednostavne uobičajene sastojke koji su, kada se pomešaju, neverovatno korisni za zdravlje. Reč je o trikovima pomoću kojih možemo da uživamo u hrani koju volimo, a da istovremeno budemo sigurni da činimo najbolje za svoja tela i porodice.
Džejmi želi da napravi revoluciju u našem razumevanju zdravlja i da nas ubedi da ne moramo da biramo između ljubavi prema hrani i ljubavi prema životu. Učeći od najzdravijih zajednica na svetu, on će nas inspirisati da unesemo male izmene koje će napraviti veliku razliku.

KULINARSKI DNEVNIK REJČEL KU: SVETSKA KUVARICA
Sredom u 13.00

24kitchenStrastvena i kreativna kuvarica Rejčel Ku polazi u potragu za novim idejama u ovoj živahnoj i fascinantnoj seriji. Rejčel putuje u neke od zemalja s najlepšom hranom, posećuje lokacije širom sveta, urbane i ruralne, kako bi dobila inspiraciju za večernje zabave s prijateljima kod kuće. Rejčel proučava lokalnu kuhinju pokazujući dva veoma različita kulinarska uticaja, kao što su Barselona i ruralna Španija, ili Napulj i Amalfi u Italiji. Inspirisana svojim putovanjima, ona pokazuje šta je naučila na svakoj destinaciji.

U POTRAZI ZA SAVRŠENSTVOM
Četvrtkom u 13.00

24kitchen1Sladoled od slanine i jaja. Kaša od puževa. Čips pripremljen u desikatoru. Pristup pripremi hrane Hestona Blumentala je nekonvencionalan i originalan. U svom restoranu „Debela patka“, koji je izglasan za najbolji svetski restoran 2005. godine i Mišelinov restoran godine 2001., Blumental je postigao veliki uspeh sa svojim naučnim jelovnicima i metodama koje predstavljaju izazov za tradicionalno shvatanje ukusa. Sada je usmerio pažnju na osam omiljenih britanskih jela. Od čobanske pite do ribe s krompirićima, svako jelo je obeleženo Blumentalovim naučnim metodama i pokušajima da stvori najsavršeniju verziju koja je ikad isprobana.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Na večernjoj sceni Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica 18.…
error: