fbpx

BG online

Enterijer

Uređenje spavaće sobe po feng shui-u

Prizovite ljubav u svoj život

“…Loše emocije uzrokuju loše misli i bolesti…”

Bez ljubavi nema dobrog zdravlja, poruka je kineske tradicionalne medicine koja podseća i na to da svaka svađa može uzrokovati zdravstveni problem. Pogled na izgled doma govori dosta o međuljudskim odnosima u njemu- dodaje međunarodni Feng Shui stručnjak Sandra Drinčić i u svojoj knjizi “Feng shui za ljubav” otkriva šta svako može sam da učini kako bi mu spavaća soba bila mesto najlepše ljubavi.
-Krevet u spavaćoj sobi treba da ima uzglavlje koje će biti prislonjeno na najveći zid sobe. Iza tog zida ne treba da budu kupatilo ili kuhinja, a ako je ipak to slučaj, onda morte pomeriti krevet 30 cm od zida i između uzglavlja i zida napraviti policu u obliku ćiriličnog slova “P”- otkriva Sandra Drinčić u svojoj knjizi “Feng shui za ljubav”. -Nikad krevet ne treba da bude postavljen tako da noge idu prema vratima jer takav položaj spavanja je magnet za bolest, nezadovoljstvo, odlazak… Najbolje je da krevet bude postavljen tako  da sa obe strane može da mu se priđe, nikad jedna strana ne treba da bude naslonjena na zid. U toj situaciji je partner koji spava na strani koja nije do zida uvek dominantan i vlada partnerskom vezom. Krevet postavljen na sredini sobe stvara strah i nervozu. Metalni kreveti se ne preporučuju jer loše deluju na auru onog ko u njemu spava. U praksi se pokazalo da odnos partnera koji su imali metalni krevet nije bio dugovečan. Okrugao krevet nije preporučljiv jer izaziva zbrku, konfuziju i nesanicu, dok kreveti sa baldahinima blokiraju dotok energije. Ispod kreveta treba da je slobodan prostor koji je uvek čist i bez kutija. Spavanje na krevetima koji su u tim kutijama imali cipele ili alat donelo je mnogim parovima nemogućnost začeća.

Romantika u kući= romantika u životu

Zaljubljeni ljudi nikad nisu bolesni, napominje Sandra Drinčić koja je već dve decenije apsolutno posvećena izučavanju energija i njihovog uticaja na život čoveka. Ona kaže da i prostorije u kojima je neko pre vas živeo nose energiju te osobe, a onima koji su se razveli preporučuje  da kupe novi dušek i rastvorom vode, morske soli i jabukovog sirćeta prebrišu konstrukciju kreveta, kako bi na taj način uradili pročišćenje, onosno brisanje frekvencije prethodnog korisnika.
-Ako želite pored sebe pravog i odanog muškarca postavite figuru anđela na mini oltar u severozapadu prostora spavaće sobe- jedna je od Feng Shui tajni, a u knjizi “Feng shui za ljubav” se nalaze brojne drevne tajne uređenja prostora kojima se izbegavaju negativnosti koje utiču na sve odnose. -Romantičan dom oslikava dubinu duše i iskreno srce osobe koja u njemu živi. U takvom domu se oseti frekvencija ljubavi i kad postoje svakodnevni problemi. Romantičnim uređenjem doma pokazujete koliko volite prostor u kojem živite- zaključuje Sandra Drinčić i otkriva da dekoracije pastelnih boja sa jang elementima svetlo roze boje, kao i svetlo zeleno cvece sa pink detaljima i figurama vaš dom mogu da otvore ka pozitivnim romantičnim dešavanjima.

Bolesno stanje

U kineskoj tradicionalnoj medicini emocije se smatraju glavnim uzročnicima bolesti.
-To kako se osećamo tesno je povezano sa stanjem naše duše. Sve što radimo brzo i nepromišljeno ili ukoliko nešto radimo dugo sa rutinom, nismo u stanju da imamo pravi uvid u to da li je taj odnos dobar za naš organizam. Kad nismo zadovoljni partnerom, odnosima sa najboljim prijateljima ili nekim članom familije, vremenom nam loše emocije stvaraju loše misli, a to bolesno stanje se pojavi i u određenom delu organizma.

Foto: Dario Konstantinović

 

Knjige feng shui stručnjaka Sandre Drinčić možete poručiti na broj telefona 066 060 820 ili putem porudžbenice:

Cena knjige „Feng Shui tajne za poslovne prostore“ je 1200 dinara + PTT troškovi
Cena knjige „Feng Shui tajne za uspešno poslovanje“ je 1200 dinara + PTT troškovi
Cena knjige „Feng Shui tajne pročišćenja prostora“ je 1000 dinara + PTT troškovi
Cena knjige „Feng Shui tajne uređenja prostora” je 1000 dinara + PTT troškovi
Cena knjige „Feng Shui tajne za ljubav” je 1500 dinara + PTT troškovi
Cena knjige „Feng Shui tajne za novac” je 1800 dinara + PTT troškovi
Cena knjige “Feng Shui tajne za srećan dom” je 1288 dinara + troškovi dostave
Isporuka na teritoriji Srbije 

Intervjui i Feng shui saveti Sandre Drinčić:
Uređenje spavaće sobe po feng shui-u
Uredite dom po savetima stručnjaka
Metafizičke tajne za ispunjen život i srećan dom
Feng Shui tajne za novac
Partnerstvo ili neverstvo? Odlučite sami (Kako uređenje spavaće sobe utiče na partnerski odnos?)
Pokrenite dobre vibracije i otvorite vrata uspeha
Kako urediti kancelariju direktora i unaprediti poslovanje?
Kako stepenište može da nam blokira lični i poslovni uspeh?
Uticaj prostora na poslovni uspeh
Feng shui kao stil života
Feng shui pravila i pročišćenje prostora
Stvorite harmoniju u domu uz pomoć lavande
Gde (ne)treba postavljati ogledala?
U domu feng shui stručnjaka
Uticaj prostora na zdravlje, život i uspeh čoveka
Čišćenje emocija- Tehnika koja umiruje i leči um i telo
Opasno je igrati se energijom
Feng shui istine i zablude- Žaba ne donosi novac, slon ne priziva sreću

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu biće održan od…
error: