BG online

ZDRAVLJE

Vodič za upotrebu soka od celera

Sok koji menja život

Sok od celera je isceljujuće oružje koje nema konkurenciju. Jači je od bilo koje superhrane-kaže Entoni Vilijam u svojoj petoj knjizi serijala MEDICINSKI MEDIJUM „Sok do celera“.
Za sok od celera ovaj cenjeni stručnjak za prirodnu medicinu kaže da ima moć da menja život. U ovoj knjizi saznaćete na koji način i kako pripremljen sok od celera može biti delotvoran na vas, koja količina se u kom uzrastu konzumira, zašto je važno piti ovaj sok na prazan stomak, zašto je zdravije i delotvornije piti sok od celera umesto ga jesti i koristiti biljna vlakna iz njega.

Kako početi?

Entoni Vilijam je jedno poglavlje knjige posvetio ishrani koja je veoma značajna u periodu kad dan počinjete sokom od celera. On kaže da nakon soka o celera ne treba doručkovati hranu koja dobija kalorije iz masti jer pojedena u ovo doba dana zaustavlja dejstvo soka od celera. Dakle, tad treba zaboraviti na jaja, sir, slaninu, puter, oraštaste plodove, a Vilijam je u knjizi naveo spisak namirnica koje treba izbegavati u periodu konzumiranja soka od celera.
-Imajte u vidu šta je sok o celera već učinio za toliko mnogo ljudi. Imajte u vidu njihova stanja, simptome, bolesti, njihove iskrene priče o bolu, nestanku bola i veličanstvenosti oporavka-napomenuo je Vilijam.

Mršavljenje

Sok od celera može pomoći i gojaznima da smršaju i to zato što pročišćava jetru. –Vilijam je u knjizi objasnio da zdrava jetra uspostavlja ravnotežu u organizmu i pomaže vam da budete tamo gde želite.
-Sok od celera je lek, a ne hrana. Nemojte sebe nikako lišavati potrebnih kalorija tako što ćete koristiti sok od celera kao zamenu za obrok- napomenuo je Vilijam i otkrio još mnogo korisnih smernica i saveta poput recepta za smoothie, kao i za detoksikaciju teških metala, a objasnio je i kako se pripremaju voda s đumbirom, sok od krastavca, sok od celera (na način na koji će biti delotvoran za vas).

Detox

Čišćenje organizma sokom od celera je višestruko korisno. Vilijem u knjizi nudi olakšanje kod akni, demencije, anksioznosti, autoimunih bolesti, bolova u zglobovima, depresije, dijabetesa, dermatitisa, edema, ekcema, fibromialgije, kamena u žuči, lupusa, lajamske bolesti, mioma, nadimanja, oboljenja štitaste žlezde, policistinih jajnika, poremećaja ishrane, povišenog krvnog pritiska, proliferacije bakterija u tankom crevu, problema sa očima, sa spavanjem, kod psorijaze, sinusitisa, umora, upale bešike, vitiliga, vrtoglavice, zatvora…

Knjige Entonija Vilijema možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:

Cena knjige „Medicinski medijum“ 1485 dinara + ptt troškovi
Cena knjige „Isceljenje štitaste žlezde “ 1485 dinara + ptt troškovi
Cena knjige „Hrana koja menja život“ 1595 dinara + ptt troškovi
Cena knjige „Spašavanje jetre“ 1250 dinara + ptt troškovi
Cena knjige „Sok od celera“ 1490 dinara + ptt troškovi
Cena knjige „Čišćenje organizma“ 2990 dinara + ptt troškovi
  Narcisi- zavodljive, manipulativne, usamljene i prazne osobe

  By / 09/11/2022 / 0 Comments

  Mama, tata, zašto se niste razveli?

  By / 04/11/2022 / 0 Comments

  Da li antidepresivi utiču na povećanje kilaže, seksualno funkcionisanje i gubitak samopouzdanja?

  By / 15/11/2022 / 0 Comments

  Život sa napadima panike

  By / 06/11/2022 / 0 Comments

  Život u doba narcisoidnosti, arogantnosti i toksičnosti

  By / 20/11/2022 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Život van kruga prosečnih Matematički genije Jovan Stević (19) prvo…

  You cannot copy content of this page