BG online

Roditeljstvo

Važno je biti oslonac svom detetu

Nakon inspirativnih i veoma posećenih gostovanja dr Šafali Sabari i dr Gabora Matea Fondacija Novak Đoković je u maju ove godine organizovala prvu regionalnu konferenciju o roditeljstvu u Beogradu pod nazivom “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice”.

Foto: Ivana Savić

Globalna direktorka i suosnivačica „Fondacije Novak Đoković“ Jelena Đoković, najavila je tokom ove konferencije dolazak stručnjaka svetskog renomea kojeg će u oktobru Fondacija Novak Đoković dovesti u region, jednog od najvećih autoriteta u oblasti ranog razvoja i mentora dr Gabora Matea, dr Gordona Njufelda.

Instagram: Jelena Đoković i Fondacija Novak Đoković

Doktori Gordon Njufeld i Gabor Mate su autori knjige „Budite oslonac svojoj deci“ u kojoj su se se udruženim snagama posvetili velikom problemu našeg vremena u kojem se deca ugledaju na vršnjake, pa tako u njima traže vrednosti, identitet i pravila ponašanja.

Otuđena deca

Deca postaju oportunisti, otuđuju se, a najvažnije im je da budu „kul”. Ovoj važnoj temi posvetili su knjigu “Budite oslonac svojoj deci” u kojoj su objasnili uzroke ovog izuzetno važnog sloma roditeljskog uticaja i ponudili savete kako da se ponovo povežu za sinovima i ćerkama, uspostave odgovarajuću hijerarhiju kod kuće, postignu da se deca osećaju bezbedno i shvaćeno, a potom vrate njihovu odanost i ljubav.
Njufeld i Mate omogućavaju ovom knjigom roditeljima da ponovo preuzmu ulogu koju im je priroda namenila i budu svojoj deci istinski izvor razumevanja, sigurnosti i nežnosti.

Knjigu “Budite oslonac svojoj deci” po ceni od 1240 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  SHOP

  Vodič za upotrebu soka od celera

  By BGonline / 07/06/2024 / 0 Comments

  U kuhinji sa Majom Volk

  By BGonline / 05/06/2024 / 0 Comments

  Promenite svoj anksiozni mozak

  By BGonline / 27/05/2024 / 0 Comments

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 06/06/2024 / 0 Comments

  Medicina nema odgovore na sva pitanja

  By BGonline / 31/05/2024 / 0 Comments

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Građane Savskog venca koji su ljubitelji reke Save i prirode…

  You cannot copy content of this page