Najbolja jela Srbije – Milovan Mića Stojanović i Milan Stojanović
Cena: 2,799.00 din
Kulinarski majstori Milovan Mića Stojanović i Milan Stojanović izdvojili su iz srpske kulinarske riznice najlepša jela koja se na tradicionalan način pripremaju u domaćinstvima i restoranima. U ovoj knjizi odabrano je više od 100 savremenih varijanti tradicionalnih srpskih jela i kulinarskih proizvoda, među kojima se nalaze i jela usvojena iz stranih kuhinja. Prikazana su reprezentativna jela iz svih krajeva Srbije, kao i originalna jela kreirana u gastronomskoj radionici profesora Milovana Miće Stojanovića, svetskog kulinarskog prvaka i autora čuvene karađorđeve šnicle. U kuvaru “Najbolja jela Srbije” naći ćete originalne recepte za hladna predjela ● prebranac ● pihtije ● manastirske sarme ● topla predjela ● gibanicu ● zlatiborsku lepinju ● pečurke sa pilećom džigericom ● rolovane tikvice sa slaninom i sirom ● supe i čorbe ● supu od junetine ● jagnjeću čorbu na srpski način ● alasku riblju čorbu ● kuvana jela ● sarmice u jagnjećoj maramici ● srpski đuveč ● svadbarski kupus ● podvarak sa dimljenim šaranom ● riblji paprikaš ● jela od mesa ● ćevapčiće ● leskovačke uštipke ● pileću džigericu u slanini ● teleći kotlet na srpski način ● leskovačku mućkalica ● smuđ na smederevski način ● pečeno pile na seoski način ● karađorđevu šniclu ● salate ● paprike punjene kupusom ● salatu od pečenih paprika ● srpsku salatu ● šopsku salatu ● poslastice ● štrudlu s makom ● salčiće ● knedle sa šljivama ● vanilice ● žito sa šlagom ● savijaču s višnjama
Cena: 2799 din + PTT troškovi
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM
Opis
Kulinarski majstori Milovan Mića Stojanović i Milan Stojanović izdvojili su iz srpske kulinarske riznice najlepša jela koja se na tradicionalan način pripremaju u domaćinstvima i restoranima. U ovoj knjizi odabrano je više od 100 savremenih varijanti tradicionalnih srpskih jela i kulinarskih proizvoda, među kojima se nalaze i jela usvojena iz stranih kuhinja. Prikazana su reprezentativna jela iz svih krajeva Srbije, kao i originalna jela kreirana u gastronomskoj radionici profesora Milovana Miće Stojanovića, svetskog kulinarskog prvaka i autora čuvene karađorđeve šnicle. U kuvaru “Najbolja jela Srbije” naći ćete originalne recepte za hladna predjela ● prebranac ● pihtije ● manastirske sarme ● topla predjela ● gibanicu ● zlatiborsku lepinju ● pečurke sa pilećom džigericom ● rolovane tikvice sa slaninom i sirom ● supe i čorbe ● supu od junetine ● jagnjeću čorbu na srpski način ● alasku riblju čorbu ● kuvana jela ● sarmice u jagnjećoj maramici ● srpski đuveč ● svadbarski kupus ● podvarak sa dimljenim šaranom ● riblji paprikaš ● jela od mesa ● ćevapčiće ● leskovačke uštipke ● pileću džigericu u slanini ● teleći kotlet na srpski način ● leskovačku mućkalica ● smuđ na smederevski način ● pečeno pile na seoski način ● karađorđevu šniclu ● salate ● paprike punjene kupusom ● salatu od pečenih paprika ● srpsku salatu ● šopsku salatu ● poslastice ● štrudlu s makom ● salčiće ● knedle sa šljivama ● vanilice ● žito sa šlagom ● savijaču s višnjama
Cena: 2799 din + PTT troškovi
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM
Recenzije
Još nema komentara.