Sufle sa duplom čokoladom je omiljen svim ljubiteljima čokolade, pogodan i za one koji poste jer ne sadrži proizvode životinjskog porekla, kao i za sve vegane i vegetarijance.
Sastojci:
* 2 šolje pečene slatke bundeve
* 1 šolja bademovog putera
* 1/2 šolje javorovog sirupa
* 1/2 šolje kakao-a
* 80 gr.crne čokolade (sa većim procentom kakaoa i bez šećera)
* 2 kafene kašike psilijum ljuspica
* prsohvat soli, cimet, aroma ruma
Priprema:
Sve osim crne čokolade izblendirajte dok ne dobijete glatku masu bez grudvica. Možete i u delovima da ne preopteretite blender. Čokoladu nasecite na komadiće i dodajte je na kraju. Prespite u kalup koji odgovara toj količini (odprilike kalup za hleb), obložen papirom za pečenje i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180C oko 30 min. Ostavite da se ohladi i tek tada vadite iz pleha.
Prijatno!
Daniela Boračeva
Foto: Dario Konstantinović
Styling: @centarzarazvojmodneindustrije
Šminka: @profensionalnosminkanjegaga
Mesto snimanja: Hotel Hayatt/ Metropolitan Grill Restoran
Danielu Borachevu možete pratiti na Instagramu: @daniboracheva
Recepti Daniele Boracheve:
Čokoladni kuglof bez brašna sa lešnikom i orasima
Ćuftice od tikvica
Nemasni burek iz tiganja
Prolećna čorba
Fokača za vitku liniju
Prolećna gibanica sa spanaćem
Proteinski kolač sa jabukama
Banana bread sa crnom čokoladom
Pogača bez belog brašna koju svi vole
Punjene suve paprike
Bundevara bez kora
Niskokaloricna vegan torta
Sarma sa pečurkama i orasima
Posne orasnice sa crnom čokoladom
Posna bajadera
Manje kalorična verzija čuvenog italijanskog kolača
Wellness keks sa malo kalorija
Prženice bez hleba
Američke palačinke koje ne goje
Hleb bez brašna
Jesenja čorba za mršavljenje
Lenja pita s jabukama, ali bez šećera
Pizza bez brašna
Slatka užina bez šećera
Gibanica koja ne goji
Intervju sa Danielom Boračevom:
© by BGonline. All rights reserved