Ovas je jedna od najzdravijih žitarica bogata vlaknima i proteinima. Ovas doprinosi jačanju imuniteta i sadrži minerale i vitamine B, E i A.
Ovseno mleko je odličan izbor kada je reč o biljnom mleku. Za ovseno mleko pripremljeno po ovom receptu Maja Volk kaže da je fantastičnog ukusa.
Sastojci:
100 g ovsenih pahuljica
400 ml vode
2-3 urme
Malo vanile ili aroma vanile
U blender ubaciti ovsene pahuljice, vodu, urme, vanilu. Nakon što izblendirate ove sastojke. Procedite ovseno mleko kroz gazu. Ko želi može da doda dve kašičice proteina u prahu.
Maja Volk će u četvrtak 24. novembra od 18h do 20h održati ONLINE RADIONICU „U kuhinji sa Majom Volk“ koja će biti posvećena prirodnoj ishrani, receptima sirove hrane, vežbama disanja i radu na osećanjima. Mesto možete rezervisati mejlom majavolkradionica@gmail.com
Knjigu „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ po ceni od 1650 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: