BG online

Vesti

Kako razumeti poruke uma, duše i tela?

Predavanje Mirjane Gomilanović u Madlenianumu

 

Konferencija za lični i profesionalni razvoj ISKRA održaće se 19. maja u Madlenianumu gde će jedan od govornika biti executive i leadership coach (coach za top menadžment) Mirjana Gomilanović koja će sa učesnicima razgovarati o inspiraciji i tome kako razumeti poruke koje nam šalju um, duša i telo. Mirjana Gomilanović će tom prilikom objasniti i na koji način možemo živeti u skladu sa svojim bićem – (p)ostati inspirisani. 

Više informacija o prijavama na web adresi: www.iskra.co.rs,

Foto: Dario Konstantinović/ DAK Foto

Mirjana Gomilanovic, PCC, Executive & Leadership Coach | ICF Registered Mentor Coach | Certified consultant & trainer for organisational change je profesionalni sertifikovani kouč u oblast razvoja lidera i organizacionog rasta, autor knjige “Svetionik u meni” i izvršni direktor Agencije “One2grow – Leadership Coaching”.
Mirjana veruje da smo svi rođeni da budemo srećni. Zbog toga se njen rad može okarakterisati kao maksimiziranje snaga i znanja pojedinaca, kako bi od toga koristi imali osoba, organizacija i kompletno okruženje. Specijalnost su joj razvoj razvoj lidera i liderskih kompetencija, upravljanje promenama, definicija i življenje kompanijske misije, vizije i vrednosti kao i kreiranje korporativne kulture kroz individualni i timski koučing.
U svom radu koristi lična iskustva, koja je stekla radeći više od deset godina na pozicijama direktora prodaje i marketinga u domaćim i međunarodnim kompanijama (IBM, Siemens, Telekom Srbija i Orion telekom).
Profesionalnost i posvećenost su je doveli do akreditacija svetskih konsultantskih kuća: Profesionalni Sertifikovan Kouč i Registrovani Mentor Kouč pri Svetskoj federaciji koučeva (PCC ICF), Erickson kouč, PCM kouč, Persona Global konsultant; SDI konsultant; Points of You Trainer and Coach; Oxford Leadership Academy fellow, NLP BP i mnoge druge.
Po formalnom obrazovanju je magistar elektrotehnike.
Srećno je udata i majka je troje dece.

Intervju sa Mirjanom Gomilanović:

Podrška velikim karijerama i uspešnim ljudima

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ostavite prošlost gde joj je mesto Ana kaže da je…

You cannot copy content of this page