BG online

DOM & HEDONIZAM

Pokrenite dobre vibracije i otvorite vrata uspeha

NIJE SVEJEDNO KAKO ĆETE ZAKORAČITI U NOVI POSLOVNI PROSTOR

Sećate li se vaših baka koje su kore od pomorandže ostavljale na toploj ringli i volele da im kuća “zamiriše”? Međunarodni feng shui stručnjak Sandra Drinčić kaže da su bake tad znale drevnu “tajnu” i to na koji način će pročistiti prostor u kojem žive. One nisu dozvoljavale da im garderoba, posteljina i soba budu neprovetreni, volele su da sve bude čisto i na svom mestu.

Sandra Drinčić nam je otkrila jednu od Feng shui tajni koja je vezana za otvaranje novog poslovnog prostora ili nove poslovne jedinice.
-Postoji sistem koji pokreće dobre vibracije, otvara vrata uspeha i daje osećaj sreće. Ako ste uložili deo novca u novi posao, napravili biznis plan i sve pripremili onda treba i energetski da se povežete sa svojim poslovnim prostorom kako bi vaše poslovanje bilo uspešno- kaže Sandra Drinčić.
Feng Shui tajna otvaranja novog poslovnog objekta ima nekoliko ključnih stavki koje sami možete da uradite. Mini proslavom na koju ćete pozvati prijatelje i bliske saradnike pokrenućete dobre vibracije.
-Prvo odredite datum otvaranja lokala(mesec treba da bude u fazi rasta).Dan kad zvanično pokrećete poslovanje u pripremljenom objektu predstavlja najvažniji dan vašeg poslovanja. On može biti dan početka velikih projekata ili dan početka poslovnih košmara.
Svaki poslovni prostor je poput osobe- ima svoju energiju i svoju svest, kaže Sandra.
– Ako taj odnos čovek – prostor započnete s ljubavlju i dobrim vibracijama, on će vas u narednim godinama nagrađivati srećom. Pripremite citrusno voće, vodu i činiju,
(energija osveženja novog prostora) pa tom vodom poprstajte poslovni prostor, u koji ćete uneti i bambuse (energija drvo – rast), kao i bele ljiljane (energija novca)-preporučuje Sandra Drinčić.

 

 

Stvaranje sreće u domu i životu

 

SHOP

U kuhinji sa Majom Volk

By BGonline / 09/05/2024 / 0 Comments

Oslobodite se zabrinutosti

By BGonline / 01/05/2024 / 0 Comments

Život tinejdžera i depresija u adolescenciji

By BGonline / 24/04/2024 / 0 Comments

Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

By BGonline / 25/04/2024 / 0 Comments

Zašto se gojimo i jedemo puno slatkiša?

By BGonline / 20/04/2024 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Jedini akustični koncert kultnog benda Najavljen lyric video spotom za…

You cannot copy content of this page