BG online

ZDRAVLJE

Kako se najlakše ugojiti i oslabiti?

7 koraka do optimalne težine (jelovnici i saveti Georgija Nazarova)

Kako podmladiti i oblikovati telo, poboljšati stanje kičme, pobediti tegobe koje nastaju usled promene vremena, kako očistiti sinuse, očistiti i podmladiti kožu, zadržati postignute rezultate, neka su od pitanja na koja Georgij Nazarov daje odgovore u svoje dve knjige “Kako se najlakše ugojiti i oslabiti” (I i II deo) u kojima se bavi svim onim temama koje muče savremenog čoveka koji se usled brzog života neuredno i neadekvatno hrani, ima problem sa težinom, neadekvatnim varenjem, nezadovoljan je sopstvenim izgledom i time kako se oseća.

Ozdravljenje

“Rezultati ispitivanja koja sam redovno obavljala u zdravstvenim ustanovama pokazali su nestajanje tumora, kao i normalizaciju u radu štitne žlezde. Vid mi se poboljšao. Imam 73 godine i mogu dobro da čitam, a naočare retko upotrebljavam. Poboljšao mi se kvalitet kože i kose, koža se zategla, uspela sam da regulišem telesnu težinu, skinula sam celih 25kg…” – iskustvo je klijentkinje Georgija Nazarova koje je podelila sa čitaocima ove knjige.

 33 kg manje

“Kad je nakon nekoliko meseci otišla na kontrolu zbog velike ciste na sinusima Sanja je sa zadovoljstvom saznala da ciste više nema. Cista se jednostavno povukla. Ostali rezultati su pokazali da joj je krvna slika sjajna kao i pritisak, a pre toga dok je imala veliku kilažu imala je problema s tim. Ovo je bila prva zima kroz koju je Sanja prošla bez gripa. Kičma joj se ispravila zahvaljujući usavršavanju ishrane i čišćenju organizma, kao i tome što se za manje od pola godine oslobodila 33kg viška telesne težine…” – još jedno je iskustvo koje je čuveni naturolog Georgij Nazarov podelio sa svojim čitaocima, baš kao i brojne savete, i jelovnike namenjene ljudima koji žele da regulišu telesnu težinu i unaprede svoje zdravlje.

Prava mera porcije

Nazarov tvrdi da na našim područjima čovek ima naviku da koristi 1.5 do 3 puta više hrane nego što mu je zaista potrebno i da su pogrešne navike u savremenoj ishrani na prvom mestu kao faktor smrtnosti u razvijenim zemljama, dok je  mogućnost smrtnosti od nepravilne ishrane skoro 4 puta veća od posledica infektivnih bolesti, saobraćajnih nesreća i upotrebe narkotika zajedno.
– Grickalice ne računamo kao obrok, ali njihovim usputnim i nekontrolisanim svakodnevnim uzimanjem unosimo pozamašnu količinu kalorija, dok je neunošenje hrane između oborka prvi od 7 osnovnih faktora za dugovečnost i održavanje pravilne težine. Mnogi ljudi ne mogu da idu na spavanje dok nešto “ne prezalogaje”.
Da li to znači da čovek lagano gubi kontrolu nad sobom?
-Uključivanje zdravog doručka umesto večere direktno utiče na normalizaciju telesne težine i nivoa šećera u krvi, nivoa hemoglobina, rada štitne žlezde. Poštujući ovo pravilo, značajno umanjujete mogućnost pojave infarkta srca i povećavate svoje mentalne sposobnosti, smanjuje se potreba za večernjim obrokom. Uz ove knjige uspećete da saznate kako da trajno korigujete težinu, zategnete kožu i celulit, bez primene skupih i zahtevnih režima. Već početnim gubitkom od samo 3 kg već snažno delujete na normalizaciju krvnog pritiska, kao i na uklanjanje štetnih posledica poremećenog krvnog pritiska. Zajedno možemo upoznati funkcionisanje u uslovima u kojima težina teži tome da bude optimalna, telo lepo, a mi ispunjeniji i lepši- kaže Nazarov.

Foto: Ema Bednarž

Knjige sa receptima, savetima, korisnim smernicama, podrškom i iskustvima klijenata i njihovim rezultatima po ceni od 700 din+troškovi dostave za obe knjige (“Kako se najlakše ugojiti i oslabiti I i II deo”) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:Zdravlje je uvek u našim rukama (Georgij Nazarov)

Saveti i intervjui Georgija Nazarova:
Stres je jedna od najboljih stvari koja se dogodila savremenom čoveku
Kako sačuvati pamćenje i koncentraciju?
“Zdravlje bez kompromisa” Georgija Nazarova
Georgij Nazarov, učitelj zdravog života
Ukusne a niskokalorične špagete
Zdrav doručak i “metla za creva”
Izlečite glavobolju bez lekova
Posledice života u petoj brzini
Limun i nana za bolju koncentraciju
Neaktivnost i nezadovoljstvo vode ka bolesti
Zašto je dobro kontrastno tuširanje?
Kako pravilno pripremiti krompir?
Tajne “čišćenja mozga”
Vegetarijanski puter

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Naučite da se opustite Za razliku od uobičajenih, a sada…