BG online

Sajam automobila
ZDRAVLJE

Kako se najlakše ugojiti i oslabiti?

7 koraka do optimalne težine (jelovnici i saveti Georgija Nazarova)

Kako podmladiti i oblikovati telo, poboljšati stanje kičme, pobediti tegobe koje nastaju usled promene vremena, kako očistiti sinuse, očistiti i podmladiti kožu, zadržati postignute rezultate, neka su od pitanja na koja Georgij Nazarov daje odgovore u svoje dve knjige “Kako se najlakše ugojiti i oslabiti” (I i II deo) u kojima se bavi svim onim temama koje muče savremenog čoveka koji se usled brzog života neuredno i neadekvatno hrani, ima problem sa težinom, neadekvatnim varenjem, nezadovoljan je sopstvenim izgledom i time kako se oseća.

Ozdravljenje

“Rezultati ispitivanja koja sam redovno obavljala u zdravstvenim ustanovama pokazali su nestajanje tumora, kao i normalizaciju u radu štitne žlezde. Vid mi se poboljšao. Imam 73 godine i mogu dobro da čitam, a naočare retko upotrebljavam. Poboljšao mi se kvalitet kože i kose, koža se zategla, uspela sam da regulišem telesnu težinu, skinula sam celih 25kg…” – iskustvo je klijentkinje Georgija Nazarova koje je podelila sa čitaocima ove knjige.

 33 kg manje

“Kad je nakon nekoliko meseci otišla na kontrolu zbog velike ciste na sinusima Sanja je sa zadovoljstvom saznala da ciste više nema. Cista se jednostavno povukla. Ostali rezultati su pokazali da joj je krvna slika sjajna kao i pritisak, a pre toga dok je imala veliku kilažu imala je problema s tim. Ovo je bila prva zima kroz koju je Sanja prošla bez gripa. Kičma joj se ispravila zahvaljujući usavršavanju ishrane i čišćenju organizma, kao i tome što se za manje od pola godine oslobodila 33kg viška telesne težine…” – još jedno je iskustvo koje je čuveni naturolog Georgij Nazarov podelio sa svojim čitaocima, baš kao i brojne savete, i jelovnike namenjene ljudima koji žele da regulišu telesnu težinu i unaprede svoje zdravlje.

Prava mera porcije

Nazarov tvrdi da na našim područjima čovek ima naviku da koristi 1.5 do 3 puta više hrane nego što mu je zaista potrebno i da su pogrešne navike u savremenoj ishrani na prvom mestu kao faktor smrtnosti u razvijenim zemljama, dok je  mogućnost smrtnosti od nepravilne ishrane skoro 4 puta veća od posledica infektivnih bolesti, saobraćajnih nesreća i upotrebe narkotika zajedno.
– Grickalice ne računamo kao obrok, ali njihovim usputnim i nekontrolisanim svakodnevnim uzimanjem unosimo pozamašnu količinu kalorija, dok je neunošenje hrane između oborka prvi od 7 osnovnih faktora za dugovečnost i održavanje pravilne težine. Mnogi ljudi ne mogu da idu na spavanje dok nešto “ne prezalogaje”.
Da li to znači da čovek lagano gubi kontrolu nad sobom?
-Uključivanje zdravog doručka umesto večere direktno utiče na normalizaciju telesne težine i nivoa šećera u krvi, nivoa hemoglobina, rada štitne žlezde. Poštujući ovo pravilo, značajno umanjujete mogućnost pojave infarkta srca i povećavate svoje mentalne sposobnosti, smanjuje se potreba za večernjim obrokom. Uz ove knjige uspećete da saznate kako da trajno korigujete težinu, zategnete kožu i celulit, bez primene skupih i zahtevnih režima. Već početnim gubitkom od samo 3 kg već snažno delujete na normalizaciju krvnog pritiska, kao i na uklanjanje štetnih posledica poremećenog krvnog pritiska. Zajedno možemo upoznati funkcionisanje u uslovima u kojima težina teži tome da bude optimalna, telo lepo, a mi ispunjeniji i lepši- kaže Nazarov.

Branka Gajić
Foto: Ema Bednarž

RADIONICA GEORGIJA NAZAROVA 24.marta U BEOGRADU


Na ovoj radionici pod nazivom „Prolećno čišćenje organizma “ svetski stručnjak i naturolog otkriće brojne načine da prirodnim putem očistimo telo od toksina, nezdrave hrane i posledica savremenog načina života.
Cena radionice 2900 din.
Broj mesta je ograničen.
Prijave su obavezne na 066060820 ili [email protected]

Knjige sa receptima, savetima, korisnim smernicama, podrškom i iskustvima klijenata i njihovim rezultatima po ceni od 800 din+troškovi dostave za obe knjige (“Kako se najlakše ugojiti i oslabiti I i II deo”) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:Knjige Georgija Nazarova
1.Tajne pravilne ishrane I deo
2.Tajne pravilne ishrane II deo
3.Tajne zdravog srca I deo
4.Zdrava glava
5.Zdravlje bez kompromisa
6.Tajne čišćenja mozga
7.Kako se najlakše ugojiti i oslabiti? (prvi i drugi deo)
možete poručiti  OVDE

Zdravlje je uvek u našim rukama (Georgij Nazarov)

Saveti i intervjui Georgija Nazarova:
Tajne čišćenja mozga
Kako vratiti normalan obim želuca i creva?
Kako se najlakše ugojiti i oslabiti?
Kako sačuvati pamćenje i koncentraciju?
“Zdravlje bez kompromisa” Georgija Nazarova
Georgij Nazarov, učitelj zdravog života
Odmor od hrane čuva zdravlje
Ukusne a niskokalorične špagete
Stres je jedna od najboljih stvari koja se dogodila savremenom čoveku
Zdravlje je uvek u našim rukama
Tajne čišćenja mozga
Zdrav doručak i “metla za creva”
Izlečite glavobolju bez lekova
Posledice života u petoj brzini
Limun i nana za bolju koncentraciju
Neaktivnost i nezadovoljstvo vode ka bolesti
Zašto je dobro kontrastno tuširanje?
Kako pravilno pripremiti krompir?
Tajne “čišćenja mozga”
Recept za zdravu čokoladu
Vegetarijanski puter

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Odlazak na psihoterapiju i suočavanje sa istinom Psihoterapija i susreti…