BG online

ZDRAVLJE

Kako se najlakše ugojiti i oslabiti?

7 koraka do optimalne težine 

Kako podmladiti i oblikovati telo, poboljšati stanje kičme, pobediti tegobe koje nastaju usled promene vremena, kako očistiti sinuse, očistiti i podmladiti kožu, zadržati postignute rezultate, neka su od pitanja na koja Georgij Nazarov daje odgovore u svoje dve knjige “Kako se najlakše ugojiti i oslabiti” (I i II deo) u kojima se bavi svim onim temama koje muče savremenog čoveka koji se usled brzog života neuredno i neadekvatno hrani, ima problem sa težinom, neadekvatnim varenjem, nezadovoljan je sopstvenim izgledom i time kako se oseća.

Prava mera porcije

Nazarov tvrdi da na našim područjima čovek ima naviku da koristi 1.5 do 3 puta više hrane nego što mu je zaista potrebno i da su pogrešne navike u savremenoj ishrani na prvom mestu kao faktor smrtnosti u razvijenim zemljama.
– Grickalice ne računamo kao obrok, ali njihovim usputnim i nekontrolisanim svakodnevnim uzimanjem unosimo pozamašnu količinu kalorija, dok je neunošenje hrane između oborka prvi od 7 osnovnih faktora za dugovečnost i održavanje pravilne težine. Mnogi ljudi ne mogu da idu na spavanje dok nešto “ne prezalogaje”.
Da li to znači da čovek lagano gubi kontrolu nad sobom?
-Uključivanje zdravog doručka umesto večere direktno utiče na normalizaciju telesne težine i nivoa šećera u krvi, nivoa hemoglobina, rada štitne žlezde. Poštujući ovo pravilo, značajno umanjujete mogućnost pojave infarkta srca i povećavate svoje mentalne sposobnosti, smanjuje se potreba za večernjim obrokom. Uz ove knjige uspećete da saznate kako da trajno korigujete težinu, zategnete kožu i celulit, bez primene skupih i zahtevnih režima. Već početnim gubitkom od samo 3 kg već snažno delujete na normalizaciju krvnog pritiska, kao i na uklanjanje štetnih posledica poremećenog krvnog pritiska. Zajedno možemo upoznati funkcionisanje u uslovima u kojima težina teži tome da bude optimalna, telo lepo, a mi ispunjeniji i lepši- kaže Nazarov.

Branka Gajić
Foto: Ema Bednarž

Knjige sa receptima, savetima, korisnim smernicama, podrškom i iskustvima klijenata i njihovim rezultatima po ceni od 800 din+troškovi dostave za obe knjige (“Kako se najlakše ugojiti i oslabiti I i II deo”) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:  Knjige Georgija Nazarova
  1.Tajne pravilne ishrane I deo
  2.Tajne pravilne ishrane II deo
  3.Tajne zdravog srca I deo
  4.Zdrava glava
  5.Zdravlje bez kompromisa
  6.Tajne čišćenja mozga
  7.Kako se najlakše ugojiti i oslabiti? (prvi i drugi deo)
  8.Kuvar zdrave ishrane (3 knjige)
  možete poručiti  OVDE

   

   

   

   

   

   

   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Zaboravite izgovore, zavolite svoje telo Oduvek sam u dobroj formi.…

  You cannot copy content of this page