BG online

Roditeljstvo

Ispitivanje roditeljske ljubavi i strpljenja

Pristupate li deci s poštovanjem?

„Ne postoje loša deca” je zbirka najpopularnijih i najčitanijih članaka Dženet Lensberi, stručnjaka za roditeljstvo, učiteljice RIE metode i učenice specijaliste za decu Magde Gerber. U ovoj knjizi bavi se ponašanjem male dece i time kako je i za decu i za roditelje dobro kad se deci pristupa s poštovanjem.

Vaspitanje iz drugog ugla

U ovoj knjizi su obrađene teme poput kažnjavanja, saradnje, granica, ispitivanja, napada besa, udaranja.. „Ne postoje loša deca” predstavlja praktičan vodič za roditelje čija će deca uskoro biti ili već jesu u uzrastu kad ispituju granice naše ljubavi i strpljenja. Kada se naoružate znanjem i sagledate svet iz dečijeg ugla u ovom periodu punom neizvesnosti, pružiće vam se mnogo prilika da napravite neraskidive veze poverenja i poštovanja.
„Delotvoran i pun poštovanja pristup vaspitanju zahteva da promenimo pristup i vaspitanju priđemo iz sasvim drugačijeg ugla. „Ne postoje loša deca“ je knjiga koja nam to omogućava i iz koje ćemo naučiti da na praktičan način odgovorimo na izazove koje nam postavljaju deca s kojom istovremeno gradimo odnos pun poštovanja. Ova knjiga pomoći će roditeljima da smireno reaguju na ponašanje, uvažavajući osećanja i doživljaje svoje dece i na taj način ih vaspitaju dopuštajući im da se razvijaju kao ličnosti.”- Dr Tina Pejn Brajson, koautor knjiga Razvoj dečjeg mozgaRazvoj dečjeg mozga i Disciplina bez drame.

Knjigu „Ne postoje loša deca“ po ceni od 820 din. + troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Već petnaest godina je na poziciji direktora. Poslednjih deset je…

  You cannot copy content of this page