BG online

Vesti

Deca na letećem ćilimu

Druženje povodom filma “Aladin” (trejler)

Dečiji dan održaće se u beogradskoj Kombank dvorani u subotu 26. januara u znaku priče o Aladinu od 11h do 14h. Za sve posetioce biće organizovane radionice sa UV dance ekipom kao i kutak za slikanje na pravom letećem ćilimu sa glavnim junacima filma.
Centralni događaj su bioskopske projekcije najnovijeg animiranog filma „Aladin i leteći ćilim“ u 12h u distribuciji Dexin Filma. Ovaj dugometražni crtani film sinhronizovan je na srpski jezik, a avanturistička priča zasnovana je na jednoj od najpopularnijih danskih knjiga za decu, autora Ole Lund Kirkegarda.
„Aladin i leteći ćilim“ govori o važnosti prijateljstva i poštenja, gde dečak Aladin živi u jednom malom pustom selu sa majkom, ocem i kozom. Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Aladinov otac ne podržava svog sina i insistira da se smiri. Od dečaka se očekuje da pođe stopama svog oca i postane krojač. Kad Aladin dobije nepredviđenu šansu, on je zgrabi oberučke. Na fantastičnom letećem tepihu, koga je dobio od El Faze, Aladin sa svojom vernom prijateljicom kozom, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče. Na svom putu Aladin upoznaje Džes, divnu i pametnu gradsku devojčicu koja poznaje sve zamke velikog grada.

Trejler filma:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kakve su vam navike, takvi su vam rezultati Često se…

You cannot copy content of this page