BG online

Intervjui

Glasam za ljubav, ali nek se nekretnine vode na mene

Jedan muškarac kojeg ne mogu da zaboravim…

Vreme sadašnje, vreme prošlo… a ja uvek glasam za ljubav, s tim da se ipak nekretnine vode na mene! Muškarci su u krizi na planetarnom nivou, kao da su vezani lancima. Postali su mrtav kapital. Pored uspešne žene doživljavaju krizu identiteta i predstoji nam vreme usamljenih muškaraca i usamljenih žena. To je depresivno i zato je još uvek moj omiljeni film „Prohujalo sa vihorom“. Imam ideju da pisem knjigu o muškarcima sa nekoliko pitanja a jedno od njih je i zašto žene vole nevaljale momke, one koji podjednako dobro ljube i ubijaju i spavaju sa pištoljem ispod jastuka. Oni su opet u modi. U toj knjizi će postojati i „muškarci za zbogom“.

Moja ljubavna avantura

Pamtim samo srećne dane, vreme nežnosti i udvaranja, a sad prvi put javno govorim o jednoj mojoj avanturi sa muškarcem za kojeg bih volela da se vrati u moj život. Imao je sjajnu kosu, oči boje meda, uzbudljiv, hrapav glas. Sa njim sam naučila da živim polako,da se radujem trenutku koji smo provodili zajedno i da sa uzbuđenjem čekam njegov poziv sa aerodroma između dva interkontinentalna leta. Trčala sam da to vreme provedemo zajedno i uvek se sećala reči Mike Antića „da je trenutak duži i dugovečniji od večnosti“. Kad mi se posle 15 godina javio telefonom i rekao „Ja sam“ znala sam da je vreme provedeno s njim bilo ispunjeno strašću, čežnjom i ljubavlju.

Tako mi nedostaje

Kad bih imala priliku da mu danas kažem nešto, rekla bih mu „Tako mi nedostaješ“, a kad bi me neko pitao koga bih povela na pusto ostrvo rekla bih Rušku Jakić jer mi je s njom uvek najlepšei najuzbudljivije. Tako kažu i oni koji su vreme proveli sa mnom. Svoje uspomene nosim u srcu, otvaram sebi vrata novog života spremna za nova uzbuđenja. Zatvorila sam vrata starih uspomena, na mestu kuće koju je moja majka donela u miraz mom ocu danas se privodi kraju zidanje jedne nove zgrade. Zatvorila sam deo starih uspomena,otpatila svoje i na jesen se useljavam u svoj novi žvotni prostor na istom tom mestu. Ljubav je ljubav, ali nek se nekretnine vode na mene.

Vaša Ruška Jakić
Foto: Dario Konstantinović

Ruška Jakić odavno ima status urbane legende Beograda. Popularna, uspešna i svoja, Ruška Jakić je tv lice, ali i srpska Lujza Hej, žena koja živi u skladu sa filozofijom najpoznatijeg motivacionog govornika sveta. Udavala se nekoliko puta, bila obožavana i voljena, a danas kaže da i posle svega voli sve svoje muževe. Mama je Ane Nadeždić, trenera ličnog razvoja, baka dečaka Luke, ali i veoma aktivna žena koja raširenih ruku korača u susret svojim snovima, planovima i idejama.

Tekstovi Ruške Jakić:
Kako izgleda život zadovoljne žene?
Šta se dešava kad žena muškarcu kaže “NE”?
Izujte papuče, skinite papilotne i prihvatite da vam se muž neće vratiti jer život nema reprizu
Za većinu mojih razvoda bila sam kriva JA
Četiri gorke pilule koje treba popiti pred ulazak u brak
Zašto smo odustali od ljubavi?
Zašto treba bežati od prevarenog muškarca?
Kako sam preživela prevaru bivšeg muža…
Gde su su nestali romantika i ljubav?
Lekcije za život Ruške Jakić

Pročitajte intervju sa Ruškom Jakić:

Umeće i lakoća življenja Ruške Jakić

Formule ljubavi – Zoran Milivojević

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ko to kvari ljubav pričama o novcu? Ne zvuči romantično,…

You cannot copy content of this page