BG online

Intervjui

Izujte papuče, skinite papilotne i prihvatite da vam se muž neće vratiti jer život nema reprizu (Ruška Jakić)

Pod terorom mladosti koji je već dugo popularan na Balkanu ni malo nije lako ženama koje su u “najboljim godinama”. Dok dve najmoćnije žene sveta Tinu Tarner i Opru Vinfri niko ne pita koliko imaju godina ovde se ljubav i seks vezuju za mladost. Ljubav je izumrla jer mladi ljudi nemaju nikakav osećaj, sve rade “fast food” i s nogu. Aktuelan je seks s nogu bez emocija, a ko nema emocije nema ni moral. Nekad se želja za muškaracem budila dodirom i pogledom, kroz reči i romantiku, a srce je bio ključ koji će vam otvoriti put da dodirnete njeno telo.

Poljubac zrele žene

Poljubac zrele žene je ono što imponuje pravom muškarcu. Zrela žena je ona koja je mnogo uradila, a nakon pedesete je  završila svoje najveće poslove, napravila karijeru, rodila decu, prošla menopauzu. Ona više daje nego što uzima, za razliku od malih napućenih lolita koje se dopadaju samo Petru Panu koji na žalost nikad nije ni doživeo ljubav. Poljubac zrele žene je poljubac strasti, nežnosti, nekog drugog vremena gde ljubav treba da se vrati velikim koracima. Čak i seksolozi koji savetuju mlade strast pripisuju samo mladima.

Pravo na seks

Pravo na strast, pravo na ljubav i seks ne može niko nikom da oduzme. Seks je sastavni deo života jedne žene i zašto bi se vezivao samo za mladost? Oni koji su sebi dali zabranu na ljubav neće nikog da pogledaju, hodaju linijom manjeg otpora, odustaju od života i zaboravljaju da život nema reprizu.

Odustajanje od života

Vreme je da žene u zrelim i najboljim godinama skinu papuče i papilotne, konačno prihvate da im se muž neće vratiti i shvate da je život tek pred njima. Ali, njima je lakše da odustanu od života. Osećaju se usamljeno, deca su otišla, a one tako same i nesrećne unesrećuju sebe, decu, okolinu, prijatelje, sve oko sebe. Od života ne treba odustajati. I dok se drugi vezuju za mladost i lepotu, višak silikona i manjak pameti ne dozvolite da izgubite emocije. Čovek koji nema emocije nije više za upotrebu.

Vaša Ruška Jakić
Foto: Dario Konstantinović

Ruška Jakić odavno ima status urbane legende Beograda. Popularna, uspešna i svoja, Ruška Jakić je tv lice, ali i srpska Lujza Hej, žena koja živi u skladu sa filozofijom najpoznatijeg motivacionog govornika sveta. Udavala se nekoliko puta, bila obožavana i voljena, a danas kaže da i posle svega voli sve svoje muževe. Mama je Ane Nadeždić, trenera ličnog razvoja, baka dečaka Luke, ali i veoma aktivna žena koja raširenih ruku korača u susret svojim snovima, planovima i idejama.

Tekstovi Ruške Jakić:
Kako izgleda život zadovoljne žene?
Kako izgleda život zadovoljne žene?
Za većinu mojih razvoda bila sam kriva JA
Četiri gorke pilule koje treba popiti pred ulazak u brak
Zašto smo odustali od ljubavi?
Zašto treba bežati od prevarenog muškarca?
Kako sam preživela prevaru bivšeg muža…
Gde su su nestali romantika i ljubav?
Lekcije za život Ruške Jakić

Pročitajte intervju sa Ruškom Jakić:

Umeće i lakoća življenja Ruške Jakić

Formule ljubavi – Zoran Milivojević

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Zašto me više ne želi? (Ono što bi muškarci trebalo…

You cannot copy content of this page