BG online

Intervjui

Gde su su nestali romantika i ljubav?

LEKCIJE ZA ŽIVOT RUŠKE JAKIĆ

Čudno je neko vreme došlo, ljudi su postali ravnodušni, bez emocija. Ne vidim da se više neko nekome udvara. Ove nove generacije su same krive što se sve promenilo. Mlade devojke su toliko opsednute sobom. Sede u kafiću i slikaju se, pa se puće u kameru ne osvrćući se… A možda je baš tu negde iza njih neki dečko kojem će se dopasti. Gradom hoda polugola generacija, pa su i muškarci postali ravnodušni jer im je sve „na izvolte“.
Dovela bih ponovo vreme nežnosti, pogleda, razgovora… Ne može neko da se zaljubi tako što će se svako slikati za sebe. Nema više pogleda, udvaranja, dodira, a ja eto pamtim sva udvaranja.  Svi moji bivši momci i muževi su mi se udvarali.
Bilo mi je važno da kad s nekim sednem osetim magičnu privlačnost. On nije morao biti mnogo lep, važno mi je bilo da bude pametan, inteligentan i da ume da se udvara. Onaj ko ima emocije i inteligenciju to će znati. Mladi koji ne čitaju knjige i ne znaju nijednu ljubavnu pesmu, nemaju tu vrstu emocije.
Ne priznajem Dan zaljubljenih koji je izmislio novi svetski poredak. Ljubav treba da se pokazuje 365 dana u godini. Na ovaj dan muž se obično napije i uveče donese ženi neku uvelu ružu da bi dokazao da je voli. Za mene je Sveti Trifun zaštitnik ljubavi koji se slavi uz vino, gitare i poljubac. Ja sam iz tog istorijskog filma.

Voli vas Ruška Jakić

Ruška Jakić odavno ima status urbane legende Beograda. Popularna, uspešna i svoja, Ruška Jakić je tv lice, ali i srpska Lujza Hej, žena koja živi u skladu sa filozofijom najpoznatijeg motivacionog govornika sveta. Udavala se nekoliko puta, bila obožavana i voljena, a danas kaže da i posle svega voli sve svoje muževe. Mama je Ane Nadeždić, trenera ličnog razvoja, baka dečaka Luke, ali i veoma aktivna žena koja raširenih ruku korača u susret svojim snovima, planovima i idejama.

Tekstovi Ruške Jakić:
Kako izgleda život zadovoljne žene?
Za većinu mojih razvoda bila sam kriva JA (Ruška Jakić)
Četiri gorke pilule koje treba popiti pred ulazak u brak
Zašto smo odustali od ljubavi?
Zašto treba bežati od prevarenog muškarca?
Kako sam preživela prevaru bivšeg muža…
Lekcije za život Ruške Jakić

Pročitajte intervju sa Ruškom Jakić:

Umeće i lakoća življenja Ruške Jakić

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
OSOBE OMETENE U RAZVOJU KUVAJU ZA SVE NAS (Delikatesni ponedeljak)…

You cannot copy content of this page