BG online

Intervjui

Spremna za četvrti brak

Zaslužila sam moćnog muškarca

Od nedavno živim u divnom, novom stanu u kojem ću otvarati vrata samo onome ko ume da voli. Pred ovo putovanje u novi život sam se rastala od starih stvari, starih uspomena, starog nameštaja i starih slika jer uspomene nosim samo u srcu. Spremna sam da se udam četvrti put.
Pitaju me kakav ON treba da bude?
On ne može da bude “niko” jer sam suviše ulagala u sebe da bi pored mene bio “niko”. Treba da bude moćan u svojoj inteligenciji, šarmu, duhovitosti i da ume da voli. Mislim da sam zaslužila moćnog muškarca. On treba da mi pomogne da nastavim ovaj put i da me ne sputava,  a ja mu osim ljubavi mogu pomoći da bude jos moćniji.
Kad je žena u najboljim godinama?
Carice nikada ne stare, moje su godine najbolje. Ako Džoan Kolins priča da je život pred njom i ja mogu da imam hiljadu planova. Moja knjiga “Ja Ruška” je do sad čekala da se uselim u novi stan i da upoznam  novog čoveka u mom životu. Ona pocinje zalutalom porukom koju sam dobila jedne noći. Sećam se da sam tad bila neraspoložena a na mobilni telefon mi je stigla poruka: “Došao sam sa radija, pada sneg, šta ti radiš?” Shvatila sam da je ovu poruku neko drugi čekao pa sam odgovorila da je reč o zalutaloj poruci i potpisala se. Kulturno mi je odgovorio i rekao da se zove Nebojša. Tokom naredne dve godine sam primala od njega najnežnije poruke u svom životu. Nikad se nismo videli, samo sam shvatila da je suviše mlad i rekla mu da je zaslužio da nađe nekog ko će ga voleti. Ostala je u meni večna dilema “da li da uradim nešto i da se kajem ili da ne uradim i da se opet kajem jer nisam…”. A on je pratio natpise o meni u medijima. Te nove godine su zabeležili da sam imala crvenu podvezicu na dočeku. Pisao mi je o tome a ja tu crvenu podvezicu i sad čuvam za njega. Verujem u tu povezanost na višem nivou. Sigurna sam da će se pojaviti na promociji moje knjige u kojoj ću sačuvati uspomenu na najlepše poruke koje sam dobila ikad od jednog muškarca.

Vaša Ruška
Foto: Sanja Rajković

Ruška Jakić odavno ima status urbane legende Beograda. Popularna, uspešna i svoja, Ruška Jakić je tv lice, ali i srpska Lujza Hej, žena koja živi u skladu sa filozofijom najpoznatijeg motivacionog govornika sveta. Udavala se nekoliko puta, bila obožavana i voljena, a danas kaže da i posle svega voli sve svoje muževe. Mama je Ane Nadeždić, trenera ličnog razvoja, baka dečaka Luke, ali i veoma aktivna žena koja raširenih ruku korača u susret svojim snovima, planovima i idejama.

Tekstovi Ruške Jakić:
Glasam za ljubav, ali nek se nekretnine vode na mene
Kako izgleda život zadovoljne žene?
Šta se dešava kad žena muškarcu kaže “NE”?
Izujte papuče, skinite papilotne i prihvatite da vam se muž neće vratiti jer život nema reprizu
Za većinu mojih razvoda bila sam kriva JA
Četiri gorke pilule koje treba popiti pred ulazak u brak
Zašto smo odustali od ljubavi?
Zašto treba bežati od prevarenog muškarca?
Kako sam preživela prevaru bivšeg muža…
Gde su su nestali romantika i ljubav?
Lekcije za život Ruške Jakić

Pročitajte intervju sa Ruškom Jakić:

Umeće i lakoća življenja Ruške Jakić

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Predivan dan, predivni ljudi, životne priče koje traže odgovor na…

You cannot copy content of this page