BG online

Vesti

Gejming i zabava na Games.conu

Bez obzira na to da li ste gejmer, Tech fanatic ili volite popularnu kulturu i dobru zabavu ne propustite da ovog vikenda posetite hale 1 i 2 Beogradskog sajma jer Games.con obećava fenomenalan za sve generacije


Najveći festival gejminga, pop kulture i zabave svoja vrata otvara u petak, 25. novembra u 10h ujutru i trajaće do nedelje, 27. novembra u 22h sa preko 100 učesnika i izlagača, kao i sa više od 50 najraznovrsnijih i vrlo uzbudljivih aktivacija.
Posetioci će biti u prilici da upoznaju mikro dronove, dok će se u nedelju održati uzbudljiva trka dronova od 5” kada će profesionalni piloti imati priliku da pokažu svoje umeće u letenju.
Neizostavni deo svakog Games.CON-a su i Esport turniri a ove godine će ih u organizaciji Klan RUR, Fortuna Esports, Klikcon, EHLS i mnogih drugi biti više od 20.
Očekuju nas popularni naslovi poput LoL-a, Mortal Kombata, FIFE i CS:GO, ali biće tu i nekih novina, kao što su Valorant i Overwatch 2. Biće tu ponešto za svakoga – od pucačina i MOBA, pa sve do borilačkih igara i fudbalskih simulacija.
Pored esports turnira, čekaju vas i takmičenja u aktuelnim board igrama poput Catana, Klask i turnira Viktor Singidumi, ali i Warhammer Age of Sigmar godišnji turnir.

Za fanove atraktivnih Kostima tu je i Cosplay revija i takmičenje koje će se održati u dve kategorije: Kategorija “GEJMING”– Kostimi iz video igara – takmičenje će se održati u subotu 26.11 i kategorija “POP kultura” – Kostimi iz filmova, serija, animea, mangi i ostalih ostvarenja POP kulture – takmičenje će se održati u nedelju 27.11.
Games.con će po peti put zaredom biti domaćin najvećeg međunarodnog turnira u istorijskom evropskom mačevanju u ovom delu Evrope. Ovaj uzbudljiv turnir će se održavati sva tri dana festivala. Posetioci festivala će imati priliku i da se oprobaju u mačevanju sa demo borcima koji će uživo pokazivati osnove istorijskog mačevanja.
Na Main Stage-u hale 2 će se svakog dana emitovati po nekoliko epizoda serija popularnih mangi produkcije Crunchyroll. Games.CON je u saradnji sa bioskopom CineStar obezbedio emitovanje tri ekskluzivne premijere najpolpularnijih manga filmova samo za u nedelju, 27. novembra. Premijere će se održati u bioskopu Cinestar Ada Mall i rezervisane su samo za posetioce Games.con festivala koji će svoju besplatnu kartu moći da preuzmu na štandu Crunchyroll-a.

 

 

SHOP

Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

By BGonline / 29/06/2024 / 0 Comments

Spasavanje od manipulatora u svakodnevnom životu

By BGonline / 01/07/2024 / 0 Comments

Emocionalno nezreli odrasli ljudi (psih. Danijela Ostojić)

By BGonline / 11/07/2024 / 0 Comments

Lov na narcise i greške na tom putu

By BGonline / 24/06/2024 / 0 Comments

Pohovani sladoled s prelivom od čokolade i maline

By BGonline / 24/06/2024 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Tuga, nezadovoljstvo, umor ne mogu se prevazići hranom Užurban stil…

You cannot copy content of this page